clanek-1
  • Články mládež

  • 03.07.2017

7. ročník "Duklakempů" již odstartoval

V neděli 2.7.2017 jsme opět v Chotýšanech – Resortu Green Valley zahájili I. turnus našich kempů. Již 7. ročník přivítá o letošních prázdninách 368 dětí nejen z České Republiky.

Nedělní odpoledne se neslo ve znamení startu kempů. V Chotýšanech všechny účastníky a jejich rodiče přivítal patron pobytových kempů Günter Bittengel a trenéři i děti se následně s chutí pustili do zábavy a pořizování památečních týmových a individuálních fotek.

Na naše kempy se opět vrátilo mnoho účastníků z let minulých a stále více se nám rozrůstá zahraniční účast. Na I. turnus zavítali i tři chlapci z Uruguaye a jeden chlapec ze Švýcarska, dále se kempů účastní děti ze Slovenska a jedna slečna z Norska.

O letošních prázdninách jsme pro děti uspořádali opět čtyři pobytové turnusy v Chotýšanech a dva příměstské na Julisce. Zůstala pouze tři neobsazená místa na I. turnusu, na ostatních turnusech máme i několik náhradníků. Těší nás zájem o naše kempy, naší práci a styl vedení.

Opět máme k dispozici osamocený famózní areál nijak daleko od metropole, který můžeme využít k mnoho mimofotbalovým zážitkovým aktivitám. Na Julisce si děti zatrénují na novém travnatém povrchu a mohou se těšit na patrona Petra Malého.

Děkujeme všem za přízeň a budeme se snažit, aby byli všichni spokojení a bavili se.

Sledujte nás na: 

fkdukla.cz/kempwww.facebook.com/FKDuklaPrahaMladez