clanek-1
  • Juniorka

  • 20.10.2012

Juniorka proti Českým Budějovicím

Ve třináctém kole juniorské ligy přivítá Dukla tým Českých Budějovic. Utkání odstartuje v pondělí 22. října od 14,00 hod na Stadioně Přátelství na Strahově.

V Příbrami juniorka minulé kolo nebodovala, ale i tak si stále udržela šestou pozici v tabulce, díky lepšímu skóre. Stejný počet bodů totiž sdílí ještě s dalšími třemi týmy, mezi kterými je i její budoucí soupeř České Budějovice.

Budějovice mají na kontě shodně s námi devatenáct bodů, s kterými se nachází o tři pozice níže, a to na dvanáctém místě. Tyto body nasbíraly výhrami nad Ostravou, Teplicemi, Bohemians, Slováckem, Jabloncem a Ml. Boleslaví a remízou s Táborskem. Tolik se jim už nedařilo proti Brnu, Plzni, Liberci, Spartě a Příbrami, za kterými vyjížděli. Právě kromě utkání s Bohemians Jihočeši na venkovních hříštích nebodují. Snad to bude platit i v případě utkání s naším týmem.

Utkání tohoto kola, stejně jako patnáctého a sedmnáctého, proběhne na Stadioně Přátelství na Strahově. Důvodem je ukončení vegetačního období trávy a tím zachování potřebné kvality hřiště na Julisce pro utkání A týmu.

Doufáme, že tuto změnu pochopíte a přijdete podpořit naši juniorku na Strahov.