clanek-1
  • A-tým

  • 18.10.2012

<small>Emanuele Ridi, Jan Fiala a fanoušci Dukly Praha v pravidelné "VIDEOTIPOVAČCE"</small>

A je to tady! Dukla dnešním dnem startuje Videotipovačku, ve které bude vždy jeden fanoušek měřit své fotbalové znalosti s Emanuelem Ridim a Janem Fialou.

Tipy budou dostupné vždy každý pátek před utkáním Gambrinus ligy na oficiálním videokanálu Dukly Praha (www.youtube.com/duklatvofficial). První díl se věnuje zápasu na Hané, kde se utkáme se Sigmou Olomouc. 


Emanuele Ridi je vášnivým fotbalovým fanouškem a patří prostřednictvím své restaurace k partnerům Dukly, takže bude velice zajímavé sledovat, jak bude měřit své fotbalové znalosti s exreprezentantem Janem Fialou, který za Duklu odehrál 310 utkání a fanoušky "Žlutýho baletu." 

Fanoušci Dukly se budou moci tohoto videotipování účastnit prostřednictvím soutěží pořádaných na webových stránkách klubu či v newsletteru. Na každé kolo vybereme někoho nového! Kromě možnosti veřejně změřit síly se známými osobnostmi, které jsou spojeny s Duklou, bude z tipujících fanoušků vylosován jeden, který získá poukaz do restaurace Da Emanuel! 

Pečlivě tedy sledujte náš web, newsletter a sociální sítě - budete mít velkou šanci objevit se na videu vedle kuchařského mistra a legendy našeho klubu!