clanek-1
  • A-tým

  • 01.07.2010

Známe soupeře pro Ondrášovka Cup, v 1. kole vyzveme Českou Lípu

P R A H A - Na jaké týmy narazí Dukla při cestě Ondrášovka Cupem? V 1. kole, které je na programu 24. července, zamíří na hřiště Arsenalu Česká Lípa. Pohár vyvrcholí finálovým duelem 25. května.

Česká Lípa obsadila v uplynulé sezoně ČFL 13. místo se ziskem 45 bodů. Co se Ondrášovka Cupu týče, prošlo severočeské mužstvo do druhého kola, kde ale narazilo na pražskou Slavii. Mistrovskému celku dokázala Česká Lípa vzdorovat jen prvních pětačtyřicet minut, po nichž byl stav 1:1. Nakonec si Slavia odvezla výhru 4:2 a postup do třetího kola.

Co říká na los trenér Luboš Kozel? „Mohli jsme dostat i lehčího soupeře. V 1. kole máme jenom my a Most soupeře ze třetí ligy. Ale beru to jako dobrou generálku před začátkem druhé ligy.“

Pokud naše mužstvo postoupí, narazí ve 2. kole na vítěze duelu Spartak MAS Sezimovo Ústí – SK Union Čelákovice/FK Pěnčín Turnov. Druhé kolo Onrášovka Cupu je na programu v první školní den, tedy ve středu 1. září.

V minulém soutěžním ročníku postoupila Dukla do 3. kola, kde se střetla s Viktorií Plzeň. Ta si z Julisky odvezla výhru 4:1 a nakonec dokázala pohár vyhrát. Příští týden čeká Západočechy premiérový ročník Superpoháru, v němž se střetnou se Spartou.