clanek-1
  • Klub

  • 15.10.2012

Dukla Praha startuje novou videotipovačku

Co mají společného známá osobnost z českého showbyznysu, člen hvězdné XI Dukly Praha a fanoušci fotbalového klubu z Julisky? Od 18. října minimálně svou účast ve videotipovačce, kde budou tipovat výsledky a průběh utkání Dukly v Gambrinus lize.

Videoanketa bude dostupná vždy každý pátek na oficiálním videokanálu Dukly Praha (www.youtube.com/duklatvofficial). První díl je nachystán na 18. října, který bude zaměřen na utkání proti Sigmě Olomouc. 

Určitě bude velice zajímavé sledovat fotbalové znalosti legendy Dukly Praha, fanoušků “Žlutýho baletu” a známé osobnosti z mimofotbalového prostředí.

Každý fanoušek bude mít možnost zúčastnit se této videoankety - na každé kolo vybereme někoho nového. Stačí sledovat klubový web, sociální sítě a newsletter. 

Kromě možnosti veřejně změřit síly se znamými osobnostmi spojenými s jejich oblíbeným klubem, bude na konci sezony z fanoušků účastnících se videotipovačky vylosován jeden, který získá poukaz do restaurace Da Emanuel.

A o jakou známou osobnost a bývalého hráče se jedná? Možnosti mohou tipovat noví odběratelé našeho newsletteru zde. (http://fkdukla.cz/newsletter_registrace.asp). 

Newsletteru se také týká další novinka – od dnešního dne získá každý 50. odběratel set věcných darů spojených s Duklou Praha! Stačí se jen přihlásit.