clanek-1
  • Články dorost

  • 14.10.2012

Výsledky dorosteneckých týmů

O víkendu zaznamenaly týmy dorostu jednu výhru a dvě remízy. Starší dorost U18 zvítězil 4:0 na hřišti Hájí. Mladší dorost U17 remizoval s FAŠV 2:2 a U16 se stejným soupeřem 1:1.

Kasa.cz - Pražský přebor SD

FC Háje Jižní Město - FK Dukla Praha U18 - 0:4 (0:0)

Branky: 60. 0:1 Halbich, 69. 0:2 Vrkoč, 71. 0:3 Filip (Vrkoč), 77. 0:4 Romanovskyy (Troníček) PK.
Sestava: Kořínek – Kulikov, Filip, Halbich, Buchar – Troníček, Stuj (46´ Volek), Vrkoč – Soukup (46´ Romanovskyy), Kříž (56´ Vyjdák), Tříska

Hodnocení trenéra Tomáše Kulvajta:
"První poločas jsme nebyli schopni reagovat na naivní postavení obranné řady domácích, ve které byla vzhledem k nekompaktnímu postavení spousta děr, kterých jsme však nedokázali využít. Branku jsme tak za prvních 45 min ohrozili jen 2x a ještě slabě. V 60. min vzal zodpovědnost na své kopačky stoper Halbich, který místo nahrávky na spoluhráče volil individuální průnik a poslal nás po sólu přes půlku hřiště do vedení. O devět minut později vystihl Vrkoč nepřesnou malou domů domácích a zvýšil na 0:2. Další branku přidal Filip po rohovém kopu a Romanovskyy z penalty, nařízené za faul na Troníčka. Ve druhém poločasu jsme zlepšeným výkonem napravili chabý první poločas a celozápasovou převahu přetavili i v branky a zasloužené vítězství." 

Česká liga dorostu

FK Dukla Praha U17 - Fotbalová akademie šluknovského výběžku - 2:2 (2:0)

aktualizujeme...

FK Dukla Praha U16 - Fotbalová akademie šluknovského výběžku - 1:1 (0:1)

Branky: 63. Sell - 7. 0:1.
Sestava: Štorc - Šťastný (40. Matějka), Pártl, Pešička, Čermák (55. Hájek) - Šíma, Sell, Kozel (45. Rybalka) - Tylšar (65. Dostál), Brabenec (40. Mamedov) - Šahini.

Hodnocení trenérů:
"Od počátku zápasu jsme měli větší územní převahu, ovšem do brankových příležitostí jsme se dostávali velmi těžko. V rozhodujících chvílích finální a předfinální fáze jsme situace řešili často technicky špatně. Náš tým zaslouží pochvalu za to, že za nepříznivého stavu jsme se pořád snažili hrát kreativně a neskládali zbraně, za což jsme byli odměněni vyrovnávací brankou."