clanek-1
  • Články přípravky

  • 11.10.2012

DUKLA MINICUP 2012

Jubielní X. ročník fotbalového turnaje přípravek DUKLA MINICUP se letos uskutečnil 3. října na krásném stadionu Na Julisce. O poháry předsedy UNIASK ČR, ředitele Armádního sportovního centra DUKLA a předsedy FK DUKLA bojovalo 8 družstev.

Družstva se utkala o postup do semifinále turnaje ve dvou skupinách. Již v semifinále se sešla proti sobě dvě družstva pořádající FK DUKLA Praha a úspěšnější bylo družstvo "A" vítězstvím 13:3. 

Finále čekalo také družstvo FK Motorletu "A", které ve druhé semifinálové dvojici porazilo SK Admiru Praha 11:6. Po finálových bojích zvedlo nad hlavu pohár předsedy UNIASK ČR vítězné družstvo FK Motorletu Praha "A", které ve finále porazilo FK DUKLA "A" 11:7 a tím získalo pohár ředitele ASC DUKLA.

 3. místo patří družstvu SK Admira Praha, které zvítězilo nad fotbalisty FK DUKLA "B" 15:3. a odvezlo si pohár předsedy FK DUKLA Praha. Čtvrtá skončila FK DUKLA "B", pátý FK Motorlet Praha "B", který porazil v rozhodujícím utkání šestou FK DUKLU "C" 9:6. V boji o poslední dvě místa byli úspěšnější fotbalisté SK Roztoky, kteří vítězstvím 8:6 odsunuli na osmé místo družstvo SK ARITMA Praha. 

Nejúspěšnějším střelcem se stal Filip Prokop z SK Admira Praha se 16 vstřelenými brankami. Cenu nejlepšího brankáře obdržel David Bolts z vítězného družstva FK Motorlet. Držitel olympijské medaile v hodu diskem a člen Klubu olympioniků Imrich Bugár předal cenu Fairplay Anetě Rybínové z SK Admira Praha.

Prohlédnout fotogalerii