clanek-1
  • A-tým

  • 09.10.2012

Tomáš Borek odpověděl na dotazy fanoušků

Přinášíme odpovědi hráče A týmu Tomáše Borka na otázky, které jste mu položili vy, naši fanoušci.

Ahoj Tomáši, jak se ti hraje u nás v Dukle? Tvé výkony se mi libí, na kolik gólu si v tomto ročníku věříš? S pozdravem fanoušek Roman Volf

Odpověď: Zdravím, v Dukle jsem velmi spokojen a jsem rád, že se Vám líbí mé výkony, ale myslím, že by mohli být ještě lepší. Byl bych spokojen, kdybych vstřelil 5 gólů, ale pro mě zas tolik důležitý nejsou. Radši budu když budeme v tabulce co nejvýš a já budu na goly přihrávat.


Zdravím Tomáši, jak hodnotíte současnou hru reprezentace a jak vidíte své případné působení v národním týmu? A pak se chci ještě zeptat na trenéra Kozla. Děkuji.
pepyn

Odpověď: Zdravím, reprezentace určitě nehraje v nejlepší formě, ale důležitý je postup na MS. Moje působení v reprezentaci vidím v tuto chvíli jako nesplnitelný sen. Trenér Kozel je velmi kvalitní trenér a na každého soupeře nás vždy dobře připraví. Zvlášť třeba standardní situace, které nacvičujeme a dáváme z nich hodně branek.


Zdravím Tomáši, jaký názor máte, na podle mě naprosto zbytečně ztracené zápasy s Libercem, Slováckem a Příbramí. Proč, když má Dukla v zápase někoho tzv. na talíři se zatáhne a nechá soupeře hrát. Konkrétně vy osobně jste velmi kreativní hráč, který by neměl mít toto zapotřebí. Jinak gratuluji k tomu, jak skvěle jste po odchodu Hanouska do mužstva zapadl jako naprosto rovnocenná náhrada!
Honza

Odpověď: Zdravím, kdybych to věděl tak máme dnes o pár bodů víc. Nedokážu si to vysvětlit, čím to bylo a doufám, že Jablonec byl taková poslední hloupá ztráta. Děkuji za pochvalu


Ahoj Tome, nechtěl bys za mnou přijít do Svitav? Vzpomínám na tebe jen v dobrém!
Martin Pulpit

Odpověď: Ahoj Martine či spíše Jaroslave Kostle!!:-))) Jsem rád,že jste spolu s Martinem stále kamarádi a máte se rádi jako z dávných dob,kdy jste si spolu dávali pivo v kotli v Ďolíčku!! :-)))


Tome,čím si vysvětluješ, že zrovna Ty si se dokázal ze všech letních posil Dukly nejvíce prosadit svými výkony do základní jedenáctky? A tradiční skromnost stranou,prosím.
kouk

Odpověď: Zdravím, myslím, že tato otázka je spíš pro trenéry a ne pro mě. Třeba to může být tím, že všichni kluci, kteří přišli se mnou do Dukly se připojili až v průběhu letní přípravy a já jsem tu byl od prvního tréninku. Doufám,že tato odpověď Vám bude stačit. :)


Dobrý den, zajímalo by mě jestli jste v mládí nějak speciálně rozvíjel svojí neuvěřitelnou rychlost?
mk

Odpověď: Zdravím Martina Krause!:-) Má rychlost určitě není mou předností a moc dobře to vím! Jsem rád, že mi to připomíná hráč 1.FK Příbram, který tam vyndaval třísky z koukání na své spoluhráče!!:-)) a proto radši hostuje ve Vlašimi!:-))


Dobrý den Tomáši, chtěl jsem se zeptat, kam chodíte ke kadeřníkovi? Děkuji
JK

Odpověď: Ahoj Jaroslave Kostle, jsem rád, že se zajímáš o mou vizáž, ale já jsem fotbalista a ne model! Vím, že se ti už dlouho líbím, ale já fakt nejsem na kluky a hledej prosím někde jinde! Např. v našich celebritách( herci,zpěváci,kadeřníci či vizážisté):-P Mezi nimi tu spřízněnou duši najdeš! :)


Zdravím, nemáte strach, že na Dukle završíte svůj sestupový hatrick z posledních sezon (Brno, Bohemians)? :-) Jinak přeji v Dukle vše nejlepší a více výkonů jako proti Teplicím!
mob

Odpověď: Ahoj, tuto otázku jsem očekával a jsem na 1000% přesvědčen, že tento hattrick  nezískám! Jinak děkuji za podporu


Dobrý den, je mi 14 let a hraji 1.A třídu a většina lidí co znám, říká, že jsem talentovaný záložník. Už od dětství sním, že se budu fotbalem živit, třeba jako vy. Jenže nevím, co dělat, aby si mě všimly nějaké ligové, nebo druholigové kluby. Poradíte mi prosím, jak se tedy prosadit? Předem děkuji za odpověď a zatím nashledanou.
David

Odpověď: Ahoj, myslím,že pokud jsi talentovaný tak si tě pozorovatelé ligových klubů určitě najdou. Dnes je mládežnický fotbal velmi sledovaný a já měl to štěstí,že si mě na jednom turnaji všimli z Plzně.


Dobrý den,
jakému týmu fandíte ve formuli 1?
Pavel

Odpověď: Ahoj, formuli 1 už moc nesleduji, ale dříve jsem fandil Ferrari, ale po příchodu Alonsa už nefandím nikomu.