clanek-1
  • Články žáci

  • 08.10.2012

Výsledky žákovských týmů

Tento víkend nastoupili žáci proti týmu FK Admira Praha. Starší žáci odehráli obě utkání na domácím hřišti, kdy patnáctka zvítězila 5:0 a čtrnáctka 8:1. Mladší žáci naopak zavítali na hřiště Admiry, kde U13 zvítězila 6:3 a U12 remizovala 7:7.

FK Dukla Praha U15 - FK Admira Praha - 5:0

Branky: Pusch 2x, Koubek 2x, Jardeky 1x.
Sestava: Řepa - Král, Kocourek, Joun, Garček (35. Šimek) - Nikrmajer (35. Jardeky), Dufek, Masopust - Pusch, Koubek, Sláma (35. Aidar). Trenér: Fišar.

Hodnocení trenéra: "V tomto utkání jsme nejenom vyhráli vyšším rozdílem, ale hlavně jsme předvedli velice kvalitní výkon a pohledný fotbal. Musíme klukům pogratulovat. Jejich výkon se zlepšil a i když soupeř byl zdatný, tak si dokázali v těžkých situacích poradit."

FK Dukla Praha U14 - FK Admira Praha - 8:1 (4:0)

Branky: Bažo 6x (Mentberger 2x, Bell 2x, Kubů), Kosík (Mentberger), Herman (Mentberger).
Sestava: Roub - Hamborský (36. Bažant), Janko, Kysela, Mareš - Kubů, Mentberger, Palivec - Brewer (36. Kosík), Bažo, Bell (36. Herman). Trenér: Večeřa.

Hodnocení trenéra: "Do utkání jsme vstoupili bez potřebné koncentrace a nasazení. Soupeř toho nevyužil a dostal jen do dvou šancí (neproměnil penaltu za stavu 4:0). Naše hra se postupně zvedala a začali jsme si vytvářet brankové situace.  V. Bažo vstřelil všechny 4 branky v prvním poločase a další dvě přidal po přestávce. 
Bohužel naše hra v druhém poločase nebyla kvalitní (chyběl pohyb bez míče, přesnost přihrávky a výběr správných řešení). Do jisté míry fungovala jen spolupráce Kysela - Mareš díky ní jsme se kombinačně dostávaly na polovinu Admiry.
Na hřišti jsme ukázali málo toho co už umíme a neměli  bychom se nechat unést  průběžným skóre, ale soustředit se na kvalitu předváděné hry, která až na krátké pasáže byla podprůměrná!!"

FK Admira Praha – FK Dukla Praha U13 - 3:6 (0:1, 1:0 / 0:3, 2:2)

Branky: Racocha, Nussbauer 3x, Tvrdík, Rattay.
Sestava I.: Záhora – Žáček, Hamborský – Nussbauer, Ferreira, Vácha, Švihálek – Racocha --- Kadlec, Tříska, Švarc. Sestava II.: Nosek (Slanina)  -  Štěpánek, Houha – Tvrdík, Štancl, Studnička, Babka – Rattay -- Kalabis, Bohdan, Jůza.

FK Admira Praha - FK Dukla Praha  U12 - 7:7 (5:2)

Branky: Novák 2x, Dolák 2x, Kozel 1x, Kočí 1x, Peake 1x.