clanek-1
  • Články žáci

  • 01.10.2012

Výsledky žákovských týmů

O víkendu se všechny týmy utkaly s Teplicemi. Na domácím hřišti se dařilo mladším žákům, kteří porazili svého soupeře nejprve 10:2 - U13 a pak 9:8 - U12. Do Teplic zajížděli starší žáci a oba týmy se vrátily bez vítězství, U15 prohrála 0:6 a U14 0:3.

FK Teplice - FK Dukla Praha U15 - 6:0 (3:0)

Sestava: Řepa - Jardeky (19.  Aidar), Kaník, Kocourek, Koubek - Masopust (35. Dufek), Joun, Šimek - Pusch, Tkachenko (35. Král), Doležal.

Hodnocení trenérů: "V utkání nám soupeř dal lekci z aktivity, agresivity, důrazů a nasazení. Byli jsme sice fotbalovější, ale to nám bohužel nestačilo. Kromě již zmíněných ctností nám chybělo nasazení a chtíč. Soupeř zaslouženě vyhrál. My se z této porážky musíme hlavně poučit."


FK Teplice - FK Dukla Praha U14 - 3:0 (0:0)

Sestava: Šťovíček - Hamborský (36. Bell), Janko, Kysela, Mareš (43.Šimonovský) - Štědrý, Mentberger, Kubů - Stobbe, Bažo, Palivec.
 
Hodnocení trenérů: "Utkání do 50. minuty bylo jako na houpačce. Oba týmy hráli rychle kombinačně směrem nahoru a vytvořili si několik dobrých šancí. Skóre 3:3 by daleko lépe vystihovalo to, co se odehrávalo na hřišti. V 51. minutě po tečované střele se domácí ujali vedení, a poté začali být lepším týmem. Dařilo se jim zastavovat naše útoky dříve, než jsme byli v ohrožení  brány. Naopak jejich kolmé přihrávky s dobrými náběhy jsme i díky pozdnímu dostupování hráčů nestihli zachytávat. V závěru jsme se snažili vstřelit branku, ale po individuální akci "Dády" Venca (Bažo) z 5 metrů vystřelil, ale brankář na dvakrát na brankové čáře míč chytil. S velmi dobrou formou se na hřišti prezentuje V. Mentberger.
Gratulujeme soupeři k vítězství. Oceňujeme jejich přátelské a férové chování na hřišti i mimo něj! 

FK Dukla Praha U13 – FK Teplice - 10:2 (2:1, 3:0 / 3:1, 2:0)

Branky: Ferreira, Tvrdík, Racocha, Bohdan, Tříska, Studnička, Štancl 2x, Babka 2x.
Sestava, I: Slanina – Štěpánek, Houha – Jůza, Štancl, Studnička, Babka – Rattay - Kalabis, Švarc, Kadlec. Sestava, II: Záhora – Žáček, Vácha, Nussbauer, Ferreira, Švihálek, Tvrdík – Racocha - Hamborský, Bohdan, Tříska.

FK Dukla Praha U12 - FK Teplice - 9:8 (0:7)

Branky: Novák 4x, Kočí 2x, Čapek 1x, Linhart 1x, Peake 1x.