clanek-1
  • Klub

  • 17.09.2012

Hráči na hostování a farma Dukly Praha

O víkendu se odehrála utkání první a druhé fotbalové ligy i ČFL. Ve všech soutěžích má Dukla své zastoupení v podobě hráčů na hostování a hráčů hrajících za farmu v Kunicích. A jak se jim vedlo?

Hráči na hostování:

Tomáš Pospíšil opět nastoupil v základní sestavě Baníku Most a přispěl tak k výhře nad týmem Čáslavi 3:0.

Stejně tak Jakub Sklenář odehrál za Pardubice celých 90 minut utkání proti Vlašimi. Na rozdíl od minulého utkání, se hostům podařilo rozvlnit síť hned dvakrát a zvítězit tak 2:0.

Michal Šmíd a Ondřej Šiml zajížděli společně s týmem Bohemians 1905 na hřiště Opavy. Zápas skončil výhrou hostů 4:1. Michal Šmíd odehrál v obraně celé utkání, Ondra Šiml naskočil do zápasu v 82. minutě a hned se stal autorem čtvrté branky vršovického celku.

Miroslav Markovič v sobotu nastoupil za České Budějovice přímo proti Dukle a byl střídán až v 90. minutě utkání. Byl tak u remízy obou celků v poměru 1:1.

Farma:

Kunice opět zvítězily, připisují si tak další body a upevňují vedení v tabulce třetí ligy. Tentokrát zvítězily proti Hlavicím, které nezachránila ani výhoda domácího hřiště a utkání skončilo 1:3.  V základní sestavě Kunic do utkání naskočili Marek, Engelmann (odehrál 80 minut), Hell, Šebek a Marič. První dva jmenovaní byli společně s Rejhonem autory branek Kunic. Do utkání se dále podíval Tomáš Tenkl, společně s Radimem Jírou, kteří nastoupili v 56. minutě.