clanek-1
  • Preview k zápasu

  • 23.08.2012

Přivezeme body z Příbrami?

V sobotu 25. srpna 2012 vstoupí naše A mužstvo do dalšího kola Gambrinus ligy proti 1.FK Příbram. Utkání začne v 17,20 hod v Startip Aréně v Příbrami a bude ho vysílat televize ČT4.

Příbram na začátku nové sezony dvakrát prohrála a dvakrát remizovala. Se dvěma body je tak na předposledním místě tabulky a dělí ji od nás právě tři body. Doma naposledy přivítala ve třetím kole tým Mladé Boleslavi. Skóre otevřeli jako první domácí. V 11. minutě tečoval prudce letící míč před brankářem Střihavka a poslal tak Příbram do vedení 1:0. Mladá Boleslav nedokázala odpovědět až do doby, kdy domácí obrana vyrazila míč do nohou Brunclíka a od něj se míč odrazil do branky. Utkání tak skončilo remízou 1:1. O týden později zavítala Příbram do Teplic. Zde za celých 90 minut nepadl ani jeden gól a tak se hosté vrátili s jedním bodem domů.

Poslední naše vzájemné utkání se odehrálo na jaře rovněž na hřišti Startip Arény a skončilo remízou 2:2. Utkání nabídlo pohledný fotbal, který si trenéři obou týmů pochvalovali. Přijďte podpořit naše mužstvo do Příbrami.

Trenér Luboš Kozel: „Dneska ještě není důležité koukat na tabulku, kde je náš sobotní soupeř na předposledním místě, protože soutěž se teprve rozjíždí a je to hodně vyrovnané. Příbram měla těžký los, hrála s Libercem, se Spartou, Mladou Boleslaví a naposledy s Teplicemi. Přišli tam noví hráči, kteří jsou zkušení. Viděli jsme je doma s Mladou Boleslaví a určitě nás nečeká nic lehkého. Je to mužstvo, které hraje útočný fotbal, jednoduchý s rychlým přechodem do protiútoku a po prvním utkání, kdy prohráli s Libercem 0:4, zlepšili i defenzivu. My jsme ztratili lacino body doma, takže se je budeme snažit přivézt z venku.“