clanek-1
  • Klub

  • 13.08.2012

Poděkování olympijským sportovcům

Včerejším dnem byly ukončeny olympijské hry v Londýně. Česká republika se na XXX. olympijských hrách podílela ziskem 10 medailí.

FK Dukla Praha by chtěla poděkovat všem sportovcům za reprezentaci České republiky a za jejich skvělé výsledky, kdy se hry v Londýně staly pro náš stát druhé nejúspěšnější v historii, tedy hned po hrách v Atlantě.

Zvláštní poděkování patří také 45 sportovcům, kteří působí v Armádním sportovním centru Dukla. Mezi tyto sportovce patří např. Barbora Špotáková, Ondřej Synek, David Svoboda či Jaroslav Kulhavý.

„Za celý klub, pracovníky a také samozřejmě naše fanoušky bych chtěl pogratulovat všem medailistům k jejich skvělým úspěchům. Dále patří obrovský dík všem, kdo reprezentovali Českou republiku a zejména značku DUKLA. Nesmírně si vážíme toho, že můžeme sdílet s těmito úspěšnými sportovci stejnou značku a tak jako oni, i my se budeme snažit o co nejvíce úspěchů ve spojení s názvem DUKLA,“ uvedl Ing. Michal Šrámek, generální ředitel FK Dukla Praha, a.s.

Ještě pro připomenutí uvádíme, že Česká republika se na olympijských hrách umístila celkově na 19.místě (4 zlaté medaile, 3 stříbrné a 3 bronzové).