clanek-1
  • A-tým

  • 03.01.2018

Na Julisce začala zimní příprava

Ve středu 3. ledna zahájil A tým Dukly zimní přípravu. Během vánočních svátků hráči plnili individuální plány nastavené kondičním trenérem Lukášem Stránským, s novým rokem přišel čas na společné trénování.

Hráči měli sraz ve 13.00 hodin, o hodinu později začali trénovat na umělé trávě na Julisce. 

Hostování v Dukle prodloužil na jaro obránce Mario Holek, k prvnímu tréninku přišla naše zimní posila, záložník Mohamed Doumbia, z hostování v FK Olympia Praha se na zimní přípravu vrátil útočník Ladislav Vopat. Na testy přišel z juniorské Bundesligy talent německo-polského původu, dvoumetrový obránce Nick Neca. S Duklou už naopak nepokračuje Zinedin Mustedanagič, který své hostování ze Sparty ukončil. 

K prvnímu společnému tréninku se hráči sešli v tomto složení:

Brankáři – Patrik Czehowsky, Matúš Hruška, Filip Rada

Obránci – Michal Bezpalec, David Douděra, Mario Holek, Martin Jiránek, Ondřej Kušnír, Branislav Miloševič, Nick Neca, Ivan Ostojič, Jakub Podaný, Dominik Preisler

Záložníci – Frederik Bilovský, Ondřej Brejcha, Samuel Dancák, Mohamed Doumbia, Marek Hanousek, Lukáš Holík, Róbert Kovaľ, Daniel Kozel, Daniel Tetour

Útočníci – Patrik Brandner, Uroš Djuranovič, Jan Holenda, Štěpán Koreš, Ivan Schranz, Ladislav Vopat

První přípravný zápas sehrajeme tuto sobotu od 15.30 hodin s bundesligovým Red Bull Leipzig na jejich hlavním stadionu v Lipsku. Pro našeho soupeře to bude jarní generálka.