clanek-1
  • Klub

  • 22.11.2017

COCO VAN na Julisce

Listopadové počasí bývá mrazivé. Aby si na vás během pátečního zápasu chlad nepřišel, máme tu další překvapení do naší občerstvovací zóny. Na hlavní tribuně poblíž již známého stánku asijské restaurace ChopstiX najdete kočovný karavan COCO VAN, který pro vás připraví výběrovou kávu a horké nápoje.

Udržovat se během chladného počasí v teple je důležité i na fotbale. Listopad už se překlopil do své druhé poloviny a my rozhodně nechceme, aby nám fanoušci z Julisky odcházeli s nachlazením. Kromě využití osvědčených žlutovínových šál se naštěstí nyní na zápase budete moct zahřát i zevnitř.

COCO VAN je kočovná kavárna na kolech, která vznikla ze starého karavanu. Její majitelé – moderní nomádi Baronka a David – v ní projíždějí festivaly a společenské akce, v pátek vůbec poprvé zavítají na fotbalový zápas. V nabídce budou mít vynikající kávu berlínské pražírny Five Elephant, nealkoholický punč se spoustou čerstvého ovoce, horké čaje z Cejlonu, domácí limonády a vyhlášené sladké wafle, připravované přímo na místě. 

Přijďte v pátek ochutnat a zpříjemněte si návštěvu Julisky!