clanek-1
  • U17

  • 04.08.2012

Mladší dorost zvítězil na hřišti Ústí nad Labem

V obou duelech si vedla obě mužstva skvěle. Nejprve zvítězila nad svým soupeřem sedmnáctka 6:3, vzápětí ji následovala šestnáctka, která Ústí porazila 4:2.

FK Ústí nad Labem - FK Dukla Praha - 3:6 (1:2) 

I.poločas-sestava: Nemčanský-Kozel,Komárek,Podrápský,Bohánek-Bezpalec,Petrák,Vorel-Beneš,Najman, Kolařík
II.poločas-sestava: Němčanský-Vosátka,Komárek,Melichar,Nadri-Bezpalec,Petrák,Cvrček-Najman,Beneš, Kucharský
Branky: Kozel, Najman, Kucharský, Beneš 3x.

Hodnocení trenéra: V hezkém fotbalovém stánku místního klubu jsme si poměřili fotbalové dovednosti s týmem z Ústí,kde jsme dosáhli zaslouženého vítězství. Herní kvalita i vyšší aktivita nám přinesla spoustu příležitostí, které jsme i vhodně zakončovali. Bohužel jsme se dopustili i několik individuálních chyb, které umožnili soupeři snadno docílit branky, celkově však převažovali pozitiva v naší hře.

FK Dukla Praha U16 - FK Ústí nad Labem U16 - 4:2 (1:1)

Branky: 20´ Brabenec, 42´ Sell, 62´ Vágner, 80´ Seidler - 33´ - 1:1, 78´ - 3:2

Sestava: Štorc - Dostál (40´ Šťastný), Rybalko, Pešička (40´ Matějka), Čermák (40´ Slovík) - Šíma (40´ Vágner), Racocha - Tylšar (60´ Seidler), Sell, Hájek (40´ Geogebeur) - Brabenec

Hodnocení trenéra: Zápas se od samého počátku vyvíjel v náš prospěch. Podali jsme velmi dobrý výkon směrem do útočné fáze. Vytvořili jsme si 15 brankových příležitostí. Poměr střel byl 18:3 pro nás. Především nájezdy na brankáře hostů z půlky hřiště volali po gólech. Bohužel hra směrem do obranné fáze pořád vázne, protože jsme soupeři nabídli dvě možnosti ke skórování, které využil. Velmi dobrý výkon podali Sell (gól a dvě asistence), Racocha a Brabenec.