clanek-1
  • Články mládež

  • 17.07.2012

Letní fotbalové kempy Chotýšany 2012

V pátek 13.července 2012 skončily letní fotbalové kempy, které náš klub pořádal pod patronací Güntera Bittengela již podruhé v Chotýšanech na Benešovsku.

První turnus probíhal od 1. do 6. července a byl určen pro žákovské kategorie. Zúčastnilo se jej 41 dětí z celé České republiky a také dva chlapci ze Slovenska. Druhý turnus se uskutečnil od 8. do 13. července a absolvovalo jej 61 dětí přípravkového věku.

Děti v průběhu kempu navštívily stadion Juliska, kde si měly možnost prohlédnout zázemí a také si zatrénovat na hlavní ploše s hráči "A" mužstva.

"Jsem především velmi rád, že se nám podařilo na oba turnusy vybrat dobře fungující tým lidí, který tím, že si navzájem porozuměl a maximálně spolupracoval, předával v pozitivní atmosféře dětem spoustu zajímavých věcí ať už fotbalových nebo mimofotbalových. Pevně věřím, že si děti z kempu odvezly spoustu zajímavých prožitků a že se k nám v budoucnu budou na tyto akce rádi vracet," řekl manažer mládeže Petr Studenka.

A cíle do budoucna?

"Především zvládnout ještě příměstský kemp, který probíhá na půdě partnerského klubu SK Aritma Praha na přelomu července a sprna. Dále přemýšlíme o uspořádání zimního kempu a již také přípravujeme v Chotýšanech kempy na rok 2013, kde pro velký zájem přidáme ještě jeden turnus pro přípravkové děti," dodal.