clanek-1
  • Klub

  • 10.10.2017

Dukla zahájila spolupráci se značkou Niceboy

FK Dukla Praha zahájila spolupráci se značkou Niceboy®, která patří dlouhodobě k nejoblíbenějším výrobcům akčních kamer a příslušenství na českém i slovenském trhu. Jejich obliba je dána kvalitou videí, celkově velmi kvalitním zpracováním kamer a zároveň jejich příznivou cenou. Hodnocení uživatelů i recenzentů v drtivé většině označuje řadu akčních kamer Niceboy® VEGA jako kamery s nejlepším poměrem mezi cenou a kvalitou.

Kamery Niceboy® VEGA bez nadsázky způsobují revoluci na trhu v oblasti akčního natáčení. Všechna balení kamer Niceboy® VEGA jsou opatřena tištěným českým návodem. U všech modelů je navíc menu a ovládání kamery kompletně v češtině. K akčním kamerám značka Niceboy® vyrábí také nepřeberné množství příslušenství, které je kompatibilní s většinou akčních kamer na trhu. Horkou novinkou letošního roku je rozšíření portfolia o řady reproduktorů SOUND a sluchátek HIVE. Protože kabely jsou už věcí minulosti, zaměřila se značka Niceboy® výhradně na bezdrátová Bluetooth sluchátka a reproduktory. Bluetooth reproduktory SOUND a sluchátka HIVE jsou osazeny nejmodernějšími technologiemi a každý model dále nabízí řadu extra funkcí. Jako u všech svých produktů, i v případě řady HIVE a SOUND se značka Niceboy® drží své filosofie skvělého zpracování, elegantního designu a velmi příznivé ceny.

Niceboy® je značkou pro všechny milovníky sportu a aktivního života. Proto spojila své síly právě s Duklou, tradičním českým sportovním klubem. Klubová videa nyní vznikají díky technice této značky.