clanek-1
  • A-tým

  • 14.07.2012

Přichází další posila - Zbyněk Pospěch

Duklu posílil během soustředění v Rakousku další hráč. Dvouletou smlouvu podepsal Zbyněk Pospěch, který naposledy působil v pražské Slavii.

"Jako další posila do klubu přichází Zbyněk Pospěch. Věděli jsme o něm, že ve Slavii ukončil smlouvu, ale čekali jsme na vývoj situace kolem Ivana Lietavy. Poté, co Ivan odešel, jsme na soustředění pozvali Zbyňka. Po jeho zkoušce během soustředění v Hinterstoderu, jsme dnes našli shodu ve všech bodech jednání a hráč s klubem uzavřel smlouvu na dva roky. Zbyněk Pospěch se ukazuje jako hráč, který by se po krátké adaptaci mohl stát hledaným hrotovým a gólovým útočníkem. Věříme, že skvěle zapadne do systému naší hry i do hráčského kolektivu", řekl při podpisu smlouvy generální ředitel Dukly Michal Šrámek.

"Je to příjemný pocit být hráčem Dukly. Co jsem skončil ve Slavii, tak jsem měl měsíc dovolenou. Po nějaké době se ozvalo několik klubů, ale nejserióznější jednání byla od začátku s Duklou. Stačilo pár dní a domluvili jsme se. Jsem rád, že nadále zůstávám v Praze a věřím, že Dukle pomůžu", okomentoval přestup do Dukly Zbyněk Pospěch.

Zbyněk Pospěch

Český fotbalový útočník, který se narodil 24. října 1982 v Opavě, kde také fotbalově výrůstal. Během své kariéry prošel celky Opavy, Slovácka, Liberce, norského Odd Grenland, slovenské Artmedie, Brna a naposledy od roku 2010 působil ve Slavii. Nyní přichází do Dukly Praha, kde podepsal dvouletou smlouvu.