clanek-1
  • Hemojunior

  • 09.10.2017

Na zápase se Spartou se na podporu hemofiliků vybralo 25 tisíc korun

Přispět dětem ze sdružení Hemojunior na ozdravný pobyt u moře – to bylo cílem letošní akce na podporu hemofiliků, kterým jsme věnovali zápas se Spartou. Děti z Hemojuniouru si tento prvoligový zápas užily opravdu zblízka – hráče Dukly a Sparty před výkopem doprovodily na trávník.

Dukla se rozhodla věnovat neziskové organizaci Hemojunior podíl z každé prodané vstupenky, výsledná částka, kterou sdružení od klubu získalo, byla 25.000 Kč. Jsme moc rádi, že na zápas se Spartou dorazil nadprůměrný počet diváků, díky nimž se finanční částka vybrala. Právě slaná mořská voda nejlépe pomáhá na regeneraci namáhaných kloubů, které jsou vinou častého samovolného krvácení hodně opotřebovávané už v dětském věku.

Doufáme, že si děti z Hemojunioru pobyt u moře užijí, máme radost, že jsme znovu mohli pomoci těm, kteří to potřebují. Děkujeme všem fanouškům, kteří dorazili na zápas nebo přispěli zakoupením perníčků či na účet sdružení. Úspěch akce je důkazem, že fotbal a sport mohou také pomáhat a dělat svět kolem o něco lepším.