clanek-1
  • Klub

  • 25.07.2012

Novým generálním partnerem se stává společnost CARBOUNION BOHEMIA

Na tiskové konferenci, která se uskutečnila v úterý 24. července 2012 od 13:00 hodin, v prostorách firmy Albresa S. A., byl představen nový generální partner FK Dukly Praha společnost CARBOUNION BOHEMIA společně s jejím majitelem Ing. Petrem Pauknerem.

„Dukla je partnerský klub a žijeme z peněz partnerů. Proto jsem velmi rád, že náš klub posílil o nového generálního partnera společnost CARBOUNION BOHEMIA a spolu s ní vám zde představuji jejího majitele pana Ing. Petra Pauknera“ představil nového generálního partnera Martin Lafek.

Společnost CARBOUNION BOHEMIA je největší nezávislý obchodník s palivy a jejími odběrateli jsou obchodní a energetické firmy v České republice, Maďarsku, Rakousku, Slovensku, Slovinsku a Polsku.

„Moje firma obchoduje s komoditami jako jsou uhlí, plyn a elektrická energie. Pro vaši informaci máme zhruba 13 miliard obrat ročně“ představil svou firmu Ing. Petr Paukner.

„Měl jsem možnost poznat práci současného vedení Dukly, která je velice dobrá a na profesionální úrovni a hodně na mě zapůsobilo, že si váží jejích starých časů“ zdůvodnil svůj vstup do Dukly pan Paukner, který je také vášnivým fotbalistou, jenž hraje Hanspaulskou ligu.