clanek-1
  • U17

  • 24.07.2012

Mladší dorost nestačil na Viktorii Plzeň

V duelu proti FC Viktorii Plzeň prohráli mladší dorostenci U17 0:1 a U16 1:8. Utkání se odehrála 23. července 2012 na hřišti Zbůch.

FK Viktoria Plzeň - FK Dukla Praha U17 1:0 (1:0)


Hodnocení utkání: Další z řady přípravných utkání odehrál náš dorost na kvalitně připravené hrací ploše ve Zbůchu proti rovesníkům plzeňské Viktorky.V prvním poločase byla aktivita i herní kvalita na straně Plzně,odměnou jim byla branka vstřelená ve 30. minutě utkání/Ruml/.Několik příležitostí ještě hráči Viktorky nevyužili nebo dobře zakročil golman Vávra.
Ve druhém dějství utkání naším zvýšeným úsilím jsme si dokázali vytvořit několik silných příležitostí,bohužel bez brankového efektu/Farkaš,Vachoušek/.Konečný výsledek zodpovídá průběhu hry.

FK Viktoria Plzeň - FK Dukla Praha U16 8:1 (4:1)


Sestava, 1. poločas: Štorc - Dostál, Pešička, Racocha, Matějka - Kozel, Pártl, Dobiáš - Hoffman, Memmed, Šahini. 2. poločas: Štorc - Dostál, Rybalko, Racocha, Matějka - Pešička, Šíma, Kozel - Telvák, Brabenec, Šťastný.
Branka: Matějka (asistence Hoffman)

Hodnocení zápasu: Druhé naše utkání se soupeřem, který v této kategorii patří mezi nejlepší. Naši hráči momentálně na taková mužstva nestačí. Je ale dobře, že takové zápasy hrajeme. Alespoň vidíme, kde je třeba pracovat. Pokud kluci budou přistupovat k tréninkům jak doposud, určitě budeme i těmto týmům v budoucnu konkurovat.