clanek-1
  • Články mládež

  • 01.06.2017

Staň se Dukláčkem a Duklačkou je za námi

V úterý 30. května 2017 se v 16:30 u sochy sešly děti s rodiči, které měly zájem se zapojit do klubu Dukla Praha. Dukláčků a Duklaček se nakonec sešlo k sedmdesáti. Naši trenéři a trenérky si pro děti připravili 6 stanovišť, na kterých se pořádně společně vyřádili.

Zahájili jsme, jako již tradičně, před areálem u sochy jednoho z nejvýznamnějších hráčů klubu Josefa Masopusta. Děti i rodiče přivítal sportovní ředitel Günter Bittengel a nesměl chybět medvěd Julisáček. Průvod se vydal do areálu, děti mohly sledovat ukázkový trénink ročníku 2009 – mladší přípravky.

Před pátou hodinou si děti vyzvedly kartičky, na které sbíraly míčky za splnění jednotlivých stanovišť. Šest skupinek se rychle rozuteklo po celém hřišti. Probíhaly nejen fotbalové boje, ale skoky na trampolínách, jiní zdolávali opičí dráhy, prali se s mrštnými hady nebo nenechali vydechnout při střelbě trenérkám – brankařkám. Nezahálel ani kapitán A týmu Marek Hanousek, u pohybových her ho bylo plné hřiště.

Ze všech míst se ozýval dětský smích a všude byly vidět úsměvy. Trenéři se vyřádili, děti si zasportovaly, vyzkoušely si vše možné a pobavily se. Ani krátká přeháňka nikoho ze hřiště nevyhnala

Na závěr si děti vyzvedly malé odměny za své výkony, mohly si také nechat podepsat nejen kartičku od Marka Hanouska. A tak za zvuku krásných dětských písní, v rukou nafukovací balónky, šťastně opouštěly areál.

Děkujeme všem zúčastněným za přízeň a těšíme se na další akci.


Veškeré informace o trénincích a kontakty na trenéry budou do konce týdne rozeslány všem zúčastněným na uvedené kontakty. Pokud někdo ze zúčastněných neobdrží e-mail do pondělí 5.6.2016, prosíme, kontaktujte slečnu Marušku Sůrovou, surova@fkdukla.cz, 732 649 888. Děkujeme.