clanek-1
  • Klub

  • 14.06.2017

Informace k permanentkám pro sezonu 2017/18

S koncem aktuálního ligového ročníku přinášíme fanouškům Dukly Praha základní informace o permanentních vstupenkách na sezonu 2017/18.

Nové permanentky budou k dostání ve druhé polovině června, tedy více než měsíc před prvním kolem ligového ročníku 2017/18. FK DUKLA Praha přechází na zcela nový systém permanentek, který fanouškům přinese pohodlí a jednoduchost při nákupu.

Jednou z největších novinek je to, že permanentku bude moci mít každý fanoušek ve svém telefonu (samozřejmě zůstává i plastová karta). Další novinkou je volba pohodlného online nákupu s několika možnostmi platby. Permanentky budou samozřejmě také k dostání v Dukla klubu (Podbabská 5).

Cenová hladina permanentek se nebude výrazně lišit od té současné, kdy startovací ceny budou 1500,- Kč a 1000,- (studenti, ZTP, senioři, Praha 6, členové fanklubu, držitelé permanentky ze sezony 2016/17).

„Po zimní změně distribuce jednorázových vstupenek přecházíme i k novému systému prodeje a validace permanentek. K tomuto kroku nás vedl zejména důvod zastaralého současného systému a bohužel i jednoduchá možnost plagiátorství permanentek. Náš fanoušek samozřejmě nepřijde o své klasické plastové karty, ale zvýší se jeho pohodlí při nákupu i v rámci návštěv stadionu Juliska. Zásadní novinku spatřuji zejména v možnosti mít permanentku ve svém mobilu,“ uvedl Vladimír Šmíro, marketingový manažer Dukly Praha.

Veškeré informace směrem k novým permanentkám budou uvedeny v dalších dnech na našich webových stránkách.