clanek-1
  • Články mládež

  • 26.05.2017

Fotbalové odpoledne na Julisce aneb "Staň se Dukláčkem a Duklačkou 2017"

Fotbalový klub FK Dukla Praha pořádá fotbalové odpoledne – nábor dětí, který se bude konat v úterý 30. května 2017 od 16.30 hodin na Julisce. Přijďte se svými dětmi poznat hezké prostředí stadionu Juliska, kde trénují všechny naše přípravkové kategorie.

Sraz je před areálem Juliska u sochy Josefa Masopusta v půl páté. Zde Vás uvítá sportovní ředitel Günter Bittengel. Následně se přesuneme do areálu, kde budete mít možnost shlédnout tréninky jednotlivých mládežnických kategorií. V pět hodin se sejdeme na hlavním stadionu, kde si Vaše děti vyzkouší na rozmanitých stanovištích své sportovní dovednosti.

Velmi rádi přivítáme kluky i holky do fotbalové Školičky. Školička je připravena pro děti ve věku 4-6 let (od září děti ročníků 2012 a 2013). Jejím cílem je všeobecná sportovní příprava pro děti předškolního věku. Děti z fotbalové školičky se mohou po dovršení 6 let zařadit do předpřípravky nebo si vyberou jiný sport.

Také rádi přivítáme kluky do přípravek (ročníky narození 2011 – 2009). Třeba Vás pak pozveme na zkušební trénink.

U nás mají otevřené dveře i mladé slečny a nadějné fotbalistky (ročníky 2011-2007). Fotbal není sport jen pro kluky. Můžete se přijít podívat do tréninku, jak to holkám jde. Snažíme se o rozvoj nejen po fotbalové stránce.

Na akci budou přítomni hráči A mužstva a sportovní ředitel klubu FK Dukla Praha Günter Bittengel. Chybět nebude ani maskot týmu medvídek Julisák.