clanek-1
  • WU19

  • 06.04.2017

WU18: Finále poháru dorostenek s účastí Dukly

V sobotu na pražském Proseku se odehraje finále poháru dorostenek mezi Viktorií Plzeň a Duklou Praha. Úvodní hvizd zazní ve 14:00.

FC Viktoria Plzeň se ve své kategorii dorostenek umístila v základní části na čtvrtém místě, zajišťující boje v nadstavbě o titul se ziskem 24 bodů a skóre 37:31.

Oba vzájemné zápasy v základní části Dukla prohrála. Nejprve na konci září v Nuslích jasným výsledkem pro západočešky 0:4. Poté na začátku února v poměru 1:2.

„Finálový zápas bude zajímavý, jelikož poslední naše konfrontace byla velmi vyrovnaná. Každopádně Plzeň je favoritem a my nemáme co ztratit. Na utkání jsme 100% připraveni a hodláme se porvat o dobrý výsledek a ve finále zvítězit. Jsem rád, že jako nováček v dorostenecké lize dokážeme obstát v konkurenci a v sobotu to chceme vyšperkovat ziskem dorosteneckého poháru.“ uvedl k utkání Ondřej Havlas, hlavní trenér dorostenek.

Poslední vzájemné utkání:

FC Viktoria Plzeň - FK Dukla Praha 2:1 (1:0)
Branky: 15.Charouzová, 73.Šlajsová - 63.Hrdličková
ŽK: Soukupová (Dukla)
Rozhodčí: Šlajs - Ruda, Schveinert
Diváci: 30

Viktoria Plzeň:
Holíková - Lukešová (70.Růžičková), Jiskrová, Krejčová, Churanová (61.Horáčková), Baumruková, Šlajsová, Charouzová (80.Jůnová), Švábová, Kolorosová, Kloudová (52.Mrázová)

Dukla Praha:
Frolíková - Adámková, Hájková (75.Veselá), Novotná, Kožíšková (60.Makalová) - Senická, Lupačová, Soukupová - Hrdličková, Houbová, Zusmanovich (30.Žočková)

Sestřih utkání