clanek-1
  • A-tým

  • 10.03.2017

200 ligový zápas Dukly!

V sobotu nás čeká souboj o průběžné 8. místo v tabulce. Přivítáme mužstvo z Jablonce, které nasbíralo jen o dva body více než Dukla, ačkoliv má k dobru dohrávku utkání s Hradcem Králové. Celkově se jedná o 200. představení Dukly na prvoligovém trávníku.

Jablonec do zápasu vstoupí z osmého místa. Dukla z desátého. Skóre mají oba týmy vyrovnané. Jablonec 26 branek rozdal, stejný počet obdržel. Dukla je na tom podobně, akorát v jejím případě se jedná o branek 23.

Vstup do jara má Jablonec o jeden bod veselejší. Bezbrankově remizoval se Slováckem a Bohemkou. Tři body bral za domácí vítězství se Spartou.

Dukla naopak se Spartou ztratila. Remizovala s Karvinou a v prvním kole vyhrála s Hradcem Králové.

V utkání se potkáme hned se dvěma hráči, kteří v dresu Dukly figurovali v minulých sezonách. Matěj Hanousek se po menší pauze probojoval zpět do základní sestavy. Jakub Považanec, který se na sever vydal v zimní pauze, na větší příležitost ještě čeká.

Zápas se hraje v sobotu 11. března od 15 hodin. Vstupenky na něj můžete koupit buď v online předprodeji nebo na pokladnách stadionu v den konání.

Utkání bude řídit čtveřice rozhodčích: Milan Matějček - Jan Paták, Ondřej Pelikán (Pavel Orel). Delegátem utkání je Petr Mlsna. Technickým delegátem je Roman Hrubeš.


Poslední utkání soupeře

FK Jablonec - Bohemians Praha 1905 0:0

Rozhodčí: Machálek - Moláček, Hájek.
ŽK: Švec, Šmíd (oba Bohemians).
Diváci: 2694.

FK Jablonec: Valeš - Jankovič, Pernica, Beneš, Zelený - Pospíšil (85. Trávník), V. Kubista - Diviš (46. Masopust), Mehanovič (66. Zrelák), Hanousek - Mihálik. Trenér: Klucký.

Bohemians Praha 1905: Fryšták - Dostál, Buchta, Švec, Šmíd, Havel - Hubínek, Jindřišek - Mašek (46. Berger), Kabajev (62. Markovič), Luts (74. Bartek). Trenér: Koubek.

Poslední vzájemné utkání

FK Jablonec - FK Dukla Praha 1:1 (0:1)

Branky: 51. Mihálik - 14. Považanec.
Rozhodčí: Franěk - Wilczek, Fišer.
ŽK: V. Kubista - Štetina, Beauguel, Čajič.
Diváci: 2 048.

FK Jablonec: Hrubý - Nový, Pernica, Beneš (46. Kouřil), Jiráček - V. Kubista - Masopust, Pospíšil, Trávník (46. Doležal), Mihálik (67. Končal) - Wágner. Trenér: Frťala.

FK Dukla Praha: Rada - Kušnír, Štetina, Šimůnek, Preisler - Marek Hanousek, Považanec (90. Smejkal), Tetour - Juroška (67. Čajič), Beauguel, Manzia (56. Olayinka). Trenér: Hynek.