clanek-1
  • WU19

  • 11.02.2017

WU18: Dorostenky letí za velkou louži

V pondělí ráno letí dorostenky z Mnichova do Las Vegas na mezinárodní turnaj Las Vegas Mayor´s Cup International Tournament. Turnaje se zúčastní ve všech věkových kategoriích něco málo přes 500 týmů.

Turnaj dívek, konkrétně kategorie GIRLS U19 se odehraje v Heritage Parku. Heritage Park je volnočasové centrum, která čítá celkem 13 plnohodnotných fotbalových hřišť. Turnaj začíná v sobotu 18.2., kdy začnou skupinové fáze. V turnaji dorostenek je celkem 32 týmů rozdělených po čtyřech do 8 skupin. Naše děvčata jsou nalosovány do skupiny č. 6. Turnaj bude pokračovat až do pondělí, kdy jsou finálové boje o umístění a celkové prvenství.

Kompletní výsledky a rozlosování najdete zde:  http://events.gotsport.com/events/schedule.aspx?Ev...

Phoenix FC

První utkání turnaje sehrajeme hned v sobotu v 10:00 s týmem z nedalekého Phoenixu. Tým dorostenek pod názvem Phoenix Premier FC 99G Black je v současné době 29. týmem v Arizoně.

Carson FC

Ten samý den odpoledne od 16:40 se utkání s týmem, který pochází z hlavního města Nevady Carson City. Ve státu Nevada patří tento tým pod názvem Carson FC Wolfpack mezi tři nejlepší týmy v kategorii do 19 let.

Indy Premier

Dle amerického žebříčku gotsport.com patří tento tým k favoritům skupiny. Tým z Indiany bude hrát s naším týmem v neděli těsně před obědem od 11:20.

Do města hříchů jedou holky celkem na 9 dní, takže jsou v plánu i mimofotbalové aktivity. Konkrétně výlety do Grand Canyonu, Death Valley a návštěvu velkolepé přehrady Hoover Dam. Pátek před turnajem čeká holky překvapení.