clanek-1
  • A-tým

  • 31.01.2017

​A mužstvo odlétá za teplem do Turecka

Dopoledne odlétá A mužstvo včetně realizačního týmu do tureckého letoviska Belek asi 30 km vzdáleného od Antalye. Zde bude trávit deset dní, během kterých odehraje tři přípravná utkání se soupeři Vardar Skopje, Těrek Groznyj a Anži Machačkala.

Dnešní den odstartoval brzkým srazem v kabinách na Julisce, odkud se celá výprava vydala na Letiště Václava Havla. V turecké Antalyi by tým měl být odpoledne kolem 16,30 hodin místního času. 

Po ubytování na hotelu fotbalisty čeká od 20 hodin první trénink na travnatém hřišti ve Sportovním centru IC Hotels.

Na soustředění odjelo celkem 21 hráčů + 3 brankáři. Mezi nimi nechybí ani nejnovější přírůstek Zinedin Mustedanagič. S týmem odjel také Štěpán Koreš. Dále se připojili mladí hráči David Douděra (křídlo/bek) a Bao Luong Nguyen (defenzivní středopolař/stoper) a brankář Patrik Czehowsky.

Kompletní nominace na soustředění Turecko 2017

Brankáři: Filip RADA, Matúš HRUŠKA, Patrik CZEHOWSKY.

Obránci: Michal BEZPALEC, Ondřej KUŠNÍR, Branislav MILOŠEVIČ, Jakub PODANÝ, Dominik PREISLER, Michal SMEJKAL, Jan ŠIMŮNEK, Lukáš ŠTETINA.

Záložníci: Frederik BILOVSKÝ, Ondřej BREJCHA, Marek HANOUSEK, Bao LUONG NGUYEN, Zinedin MUSTEDANAGIČ, Daniel TETOUR.

Útočníci: Patrik BRANDNER, David DOUDĚRA, Emmanuel EDMOND, Jan HOLENDA, Jan JUROŠKA, Štěpán KOREŠ, Peter OLAYINKA.


Sledujte průběh celého soustředění prostřednictvím Insta Stories na klubovém instagramovém účtu. Stejně tak prostřednictvím článků, rozhovorů, videí a fotografií na klubovém Facebooku, Twitteru a webových stránkách.