clanek-1
  • U17

  • 16.01.2017

Na turnaji v Gaildorfu se Dukla umístila na 8. místě

Mezinárodní turnaj v Gaildofru se skvělým obsazením se odehrál o víkendu 14. – 15. ledna 2017. Tým Dukly U17 se probojoval ze skupiny, kde porazil Stuttgart, Austrii Vídeň a Gaildorf, do čtvrtfinále. Tam ale narazil na vítěze turnaje Tottenham Hotspur.

Výsledky ve skupině

Hamburger SV - FK Dukla Praha 2:1

FK Dukla Praha - VfB Stuttgart 3:1

FK Dukla Praha - Bayer 04 Leverkusen 0:2

FK Dukla Praha - FK Austria Vídeň 2:0

FK Dukla Praha - TSV Gaildorf 5:1

Čtvrtfinále

Tottenham Hotspur - FK Dukla Praha 4:0

O 7. místo

FK Dukla Praha - Hamburger SV 3:4

Sestava: Trávníček, Kundrát - Novák, Studnička, Ferreira, Veniger, Popovič, Soukup, Houha, Ullman, Bílek, Kadlec, Vácha, Čermák.

Hodnocení trenéra Jana Rouleho:Turnaj v Gaildorfu patří mezi elitní zimní halové turnaje, těší se velké pozornosti a celý náš tým si velice váží pozvánky mezi fotbalové velikány jakými Bayern Mnichov, Tottenham Hotspurs a další pozvané kluby bezesporu jsou. V základní skupině se nám povedlo třikrát zvítězit a umožnilo nám to sehrát čtvrtfinálové utkání proti pozdějšímu vítězi Tottenhamu. I v tomto utkání byla velká touha zvítězit, ale sportovně musíme uznat, že kvalita týmu Tottenhamu byla nad naše síly. Velikou pozornost a respekt u ostatních týmu vzbudila naše výhra 3:1 nad VfB Stuttgart, který jsme jako jediní porazili v základní hrací době a vyřadil je až v semifinále Bayern Mnichov na penalty. Bylo pro nás ctí být soupeři těchto týmů, děkujeme pořadatelům za precizní organizaci a prostředí, které nám vytvořili a mnohokrát děkujeme Giusepe Tulinovi za podporu a pozitivní energii, se kterou se o nás staral po celou dobu turnaje.

Celkové umístění

  1. Tottenham Hotspur
  2. FC Bayern Mnichov
  3. VfB Stuttgart
  4. Bayer 04 Leverkusen
  5. Hertha BSC Berlín
  6. GNK Dinamo Záhřeb
  7. Hamburger SV
  8. FK Dukla Praha
  9. 1.FC Köln
  10. FK Austria Vídeň
  11. FC Thun
  12. TSV Gaildorf