clanek-1
  • A-tým

  • 03.01.2017

A mužstvo zahájilo přípravu

V úterý 3. ledna 2017 odpoledne se hráči sešli k prvnímu tréninku na Julisce. Přípravu zahájila první posila v tomto roce, Patrik Brandner. Na hřišti naopak chyběl Néstor a Čajič.

První tréninkový den strávilo mužstvo v hale a na tréninkovém hřišti s umělou trávou.

„Kromě Néstora a Aldina Čajiče jsme se zatím sešli všichni, včetně zraněných, mezi kterými je Ondřej Vrzal, Štěpán Koreš a Róbert Kovaľ. Marek Hanousek má do konce týdne lehčí režim, protože se akorát doléčil s lehčím virovým onemocněním. Novým hráčem je Patrik Brandner, který přišel z Příbrami. Jinak vše zatím zůstává při starém,“ okomentoval aktuální složení trenér Jaroslav Hynek.

Néstor Albiach Roger přestoupil už v prosinci do Sparty. Aldin Čajič dostal souhlas vedení klubu k jednání tureckým týmem, kde je blízko k dohodě.

Co se týče dalších posil. „Mužstvo bychom chtěli posílit zejména ofenzivně. Rádi bychom obsadili post středopolaře a útočníka. O obou postech jednáme, takže uvidíme, jak to dopadne,“ dodává trenér.

Prvních čtrnáct dní hráče čekají dvoufázové tréninky. V tomto týdnu zpestřené o zátěžové testy na ISL (Institut sportovního lékařství). 

První utkání sehrají ve středu 18. ledna 2017 proti Vlašimi. Dále je čekají soupeři jako Union Berlín, Pardubice, Viktorka Žižkov, Vardar Skopje či Anži Machačkala.