clanek-1
  • Fanoušci

  • 23.11.2016

Za Duklou na (zlínskou) Letnou

Na poslední venkovní ligový zápas Dukly v roce 2016 vyrážíme na Letnou. Ne však tramvají či procházkou – sousedské derby hrajeme až na jaře. Tentokrát se po půlroce vrátíme do Zlína, kde nás přivítá ten momentálně úspěšnější z obou „letenských“ klubů - alespoň co do ligové tabulky.

Když jsme se tam v dubnu loučili, přáli jsme domácím, abychom se tam na ligový fotbal mohli přijet podívat i v další ligové sezóně. A to se nám splnilo! Tentokrát by však něco podobného mohli přát Zlínští nám… Do léta je však ještě daleko, a třeba Néstor, který nám na jaře svými prvními dvěma góly v sezóně zařídil alespoň bod, se letos rozstřílel podstatně dřív. No a tři nejlepší střelci Ševců z loňska nás už také (ve žlutém dresu) neohrozí. Vyrazte proto s Dukla Klubem na Moravu a pomozte našim klukům konečně urvat první letošní venkovní výhru. Už se to musí povést!

Výkop zápasu je v sobotu 26.11. v 15.00, odjezd z Prahy je v 9.30 od metra Opatov. Cena dopravy je 500 Kč pro člena a 600 Kč pro nečlena Dukla Klubu. Hlaste se všemi standardními cestami – prostřednictvím formuláře, přes fanklubový mail fanklub@fkdukla.cz, nebo na telefonu 775 491 191.

A samozřejmě se také moc těšíme i na moravské Dukláky, jak bývá na našich dalekých výjezdech zvykem.

Výbor Dukla Klubu