clanek-1
  • Klub

  • 17.11.2016

Organizační informace k utkání Dukla – Slavia

V důsledku probíhající rekonstrukce střechy tribuny zůstanou nadále uzavřené sektory A, B a C. Kapacita tribuny se tak sníží 8 150 míst na cca 6000 míst k sezení, včetně sektoru hostí.

Lešení, které je k opravě střechy potřeba, nyní zabírá sektor B a C. Nad sektorem A ještě stále není střecha a tak bude i na utkání se Slavii uzavřen.

Diváci mají k dispozici sektor D, E a F. Samozřejmostí je sektor G pak pro fanoušky hostí, který z hlediska komfortu a viditelnosti doporučujeme všem příznivcům hostujícího týmu.

Domácí kotel se nachází v předních řadách sektorů B a C. Přístupová cesta povede po schodišti vedle sektoru "A" (od stánku fanshopu).

Permanentkáři mají k dispozici standardně řady 14 a 15 v sektoru D.

Pro pracovníky medií je stejně jako na utkání s Plzní přemistěna novinářská lávka do sektoru D nad VIP sedačky. K dispozici zde budou mít 25 míst s pultíky a 30 míst k sezení bez pultíků.

Omlouváme se za zhoršené sledovací podmínky a všem děkujeme za pochopení!


Stadion se pro veřejnost otevře v den utkání v 18:45 hodin. Doražte prosím s dostatečným předstihem - před vstupem na stadion se krátce před začátkem zápasu mohou tvořit fronty. Výkop utkání proběhne ve 20:15.