clanek-1
  • Juniorka

  • 04.02.2012

Generálka na Viareggio skončila remízou

Proti třetiligovému soupeři nastoupila juniorka Dukly v dalším přípravném utkání. V generálce na Viareggio Cup remizovala na hřišti Mladé Boleslavi B 2:2.

První poločas neprobíhal podle představ trenéra Peřiny. Dukla nejprve inkasovala ze standardní situace a následně po chybě v rozehrávce a rychlém protiútoku. O přestávce tak byl stav 0:2.

Druhý poločas převzala iniciativu juniorka Dukly, které pomohl také brzký gól. V 56. minutě Preisler krásně nahrál za obranu, Jíra obešel brankáře a skóroval. V 80. minutě nadvakrát vyrovnal Hoffman, který zakončil pěknou kombinaci Hanouska a Skály.

Hodnocení trenéra Jaroslava Peřiny: „V prvním poločase nás hodně trápily nepřesnosti ve středu hřiště, hodně míčů jsme poztráceli v rozehrávce. Ve druhém poločase se to rapidně zlepšilo a dostali jsme soupeře pod tlak. Hru jsme měli poměrně pod kontrolou a Boleslav jsme dokázali přehrávat. S druhým poločasem tedy panuje spokojenost. Bylo to naše poslední utkání před odjezdem do Viareggia, přičemž náš dnešní soupeř hrál podobným stylem, na jaký budeme v Itálii narážet. Proto jsem rád, že jsme utkání odehráli v takové kvalitě.“

Mladá Boleslav B – FK Dukla Praha B 2:2 (2:0)

Branky Dukly: 56. Jíra, 80. Hoffman.

Dukla: Hůla (46. Tetour) – Freitinger, Jeřábek (46. Preisler), Hrazdíra (65. Jeřábek), Podkul (46. Hanousek Matěj) – Hoffman (46. Skála), Farkaš (65. Hoffman), Ouedraogo (46. Fryčer) – Čapek (46. Jíra), Kotlík (46. Heráň), Svoboda (73. Podkul).