clanek-1
  • WU9

  • 30.09.2016

Fotbalistky WU9 získaly 3. místo na minicupu

Po těžkém mistrovském utkání v sobotu 24. 9. pokračovaly malé fotbalistky na odpoledním minicupu. Na obou akcích předvedly velmi pěkný výkon a z minicupu si dovezly třetí místo.

V sobotu sehrály dívky WU9, zejména ty starší ročníku 2008 mistrovské utkání proti stejně starým klukům z Bohnic. Nebylo to vůbec lehké utkání, kluci byli opravdu hodně dobří, ale holky se nevzdávaly ani po několika obdržených gólech. Předvedli jsme opět jeden z dobrých výkonů, ale na vstřelení gólu to tentokrát nestačilo. Kluci si odvezli zaslouženou výhru.

Některé hráčky, kterým to věk dovolil, si odpoledne jely spravit chuť na minicup, turnaj pro kluky 2010 a mladší. Tady se obraz hry úplně změnil. Chumel malých fotbalistek a fotbalistů se přesouval z jedné strany na druhou a na dívkách z Dukly byla vidět mnohem větší vyhranost a herní vyzrálost. Díky tomu, že dokázaly vydolovat míč z chumlu a uvolnit se individuálně, procházely turnajem od vítězství k vítězství.

Nakonec se trefila celá řada hráček. Díky super výkonu si dívky odnesly krásné medaile a pocit úspěchu. Ke třetímu místu jim všichni gratulujeme.