clanek-1
  • A-tým

  • 16.09.2016

V sobotu hrajeme s Bohemians Praha

Domácí derby patří mezi nejočekávanější zápasy. V sobotu 17. září přijede na Julisku Bohemka. Zápas začíná v 15 hodin a všichni příchozí se můžou těšit na atraktivní duel s nábojem na hřišti i v hledišti.

Tým našeho sobotního soupeře prošel přes léto razantními změnami. 

Plzeň přetáhla úspěšného kouče Romana Pivarníka. Novým trenérem se stal velezkušený Miroslav Koubek.

Odešla jihoamerická křídla Mosquera s Acostou, sparťan Shick a gólman Zlámal. 

Naopak přišla útočníci Jiří Jeslínek, Jan Holenda nebo náš starý známý Tomáš Berger.

První čtyři kola ePojisteni.cz ligy Bohemka uhrála jen bod, za to s ambiciozním mistrem - Viktorií Plzeň. Poslední dvě kola, které obě hrála v Ďolíčku, už soupeři body nedarovala. Podlehl ji Jablonec i Brno, které v prvním poločase„sfoukli“ 3:0 a stejný výsledek svítil na tabuli i po konci utkání. 

„Víme, že Bohemka je tvrdý protivník. Musíme se připravit na těžké utkání, co se týče bojovnosti a práce po celém hřišti. Jejich předností je soubojovost, rychlost a důraz," okomentoval sobotního soupeře trenér Jaroslav Hynek a dodal: "Pro nás je toto utkání důležité, protože bodů je málo a samozřejmě bychom chtěli zápas zvládnout co nejlépe, abychom se od něj mohli odrazit do další části sezony.“

Bilance vzájemných zápasů s tímto pražským celkem sice není nejpříznivější, ale co bylo, to bylo a nic nebrání tomu, abychom ji hned zítra z pohledu Dukly vylepšili. Proto neváhejte a přijďte náš tým podpořit v získání druhého ligového vítězství v právě probíhajícím ročníku!


Vstupenky na utkání jsou stále v prodeji v síti Ticketportal.cz. V sobotu se budou vstupenky prodávat na pokladnách stadionu od 10,00 hodin.

Těšit se můžete na doprovodný program v podobě autogramiády Ondřeje Vrazala a Jana Fialy! A fAAAns zone ligového a klubového partnera AAA AUTO!