clanek-1
  • Fanoušci

  • 26.08.2016

Organizační informace k utkání se Spartou

Nedělní utkání 5. kola ePojisteni.cz ligy přinese již nakousnuté novinky. Armáda má vstupné za 50 Kč. Permanentkáři mají svůj vlastní vchod i sedadla. Vlastní vchod mají všichni, co si zakoupili vstupenky v předprodeji! A nezapomeňme na domácí "vlajkonoše", pro ty je určen celý SEKTOR A.

VCHOD PRO PERMANENTKÁŘE A PŘEDPRODEJ

Pro permanentkáře a všechny, co si zakoupili lístky v předprodeji, ať už v síti Ticketportal nebo Dukla klubu, je určena brána vedle pokladny č. 6 na západním vstupu stadionu. Vyhnete se tak největším frontám, které vznikají bezprostředně před začátkem utkání na pokladnách stadionu.

SEDADLA PRO PERMANENTKÁŘE

Od utkání se Spartou mají permanentkáři k dispozici označená sedadla pod VIP sedadly v SEKTORU D. Sedadla budou dozorována pořadatelskou službou.

SEKTOR PRO DOMÁCÍ VLAJKONOŠE

Na utkání se Spartou se z bezpečnostních důvodů přesouvá sektor pro domácí vlajkonoše do SEKTORU A

SNÍŽENÉ VSTUPNÉ PRO ARMÁDU

Všichni příslušníci armády mají vstupenku na domácí ligové utkání jen za 50 Kč. Jako poděkování za jejich služby národu. Nárok na vstupné se uplatňuje platným průkazem. Na jeden průkaz lze koupit maximálně 3 vstupenky.


Vstupenky

Vstupenky můžete i nadále kupovat online prostřednictvím sítě Ticketportal. Osobně budete moci vstupenky zakoupit na pokladnách stadionu v den utkání od 13,00 hodin.

Jak se dostat na stadion

Nejlepší MHD spojení je autobusem č. 131 na zastávku JULISKA. Autobus jezdí pravidelně ze zastávky Hradčanská (metro, linka A), případně z opačného směru ze zastávky Bořislavka (metro, linka A).

Trochu vzdálenější varianta přichází ze stanice NÁDRAŽÍ PODBABA. Ze zastávky Vítězné náměstí (stanice Dejvická, metro, linka A) na ni jezdí tramvaje č. 8 a 20. Zastávku zde mají i vlaky.

GPS souřadnice: 50.110488, 14.387822