clanek-1
  • Preview k zápasu

  • 21.09.2009

Duklu čeká Viktoria Plzeň!

P R A H A - Fotbalové fanoušky Dukly Praha čeká atraktivní podívaná. Ve třetím kole pohárové soutěže Ondrášovka Cup čeká náš tým prvoligová Viktoria Plzeň. Zápas se uskuteční po vzájemné dohodě již v úterý 22. září od 16.30 hodin na Julisce.

Poprvé v letošní sezóně tak uvidí věrní příznivci „svoji“ Duklu i v pohárovém zápase. Nejdříve Dukla,jak známo, hrála první kolo v Radotíně, kde účastníka Pražského přeboru rozstřílela 10:0, ve druhém kole ji čekal podstatně náročnější soupeř v podobě účastníka ČFL , FK Králův Dvůr, kde po výsledku 0:0 rozhodly o postupu Dukly až pokutové kopy. Zásluhou gólmana Martina Svobody náš tým vyhrál 4:1.

Viktoria Plzeň nastoupila do Ondrášovka Cupu až ve druhém kole a zvítězila nad celkem Graffin Vlašim na jeho hřišti 3:1.

„Stále platí, co jsme zdůraznili před sezónou. Chceme uspět na obou frontách, to znamená jak v druholigové soutěži, tak v Ondrášovka Cupu. Samozřejmě nás čeká nyní nejobtížnější soupeř, prvoligová Viktorie Plzeň. Ale do utkání jdeme s maximálním odhodláním uspět a postoupit v pohárové soutěži dále“, říká jednoznačně kormidelník Dukly Günter Bittengel.