clanek-1
  • Preview k zápasu

  • 04.09.2007

Na „umělce“ o Spartu!

P R A H A - Slavoj Vyšehrad převzal certifikát potvrzující, že jeho umělý trávník umožňuje svými parametry pořádat i zápasy Ligy mistrů! Nikoli evropský, ale tuzemský pohár se bude hrát na Vyšehradě už ve středu 5. září od 17 hodin. Nováček ČFL FK SLAVOJ hostí DUKLU PRAHA a jde o hodně. Přijďte povzbudit Duklu proti Slavoji, spojení metrem C do stanice Vyšehrad!

Vítěz zápasu má šanci, že přivítá ve středu 26. září od 16,30 hodin ve 3. kole úřadujícího mistra a obhájce Poháru ČMFS Spartu Praha. Samozřejmě v případě, že favorit z Letné zvítězí v pohárovém utkání na trávníku druholigového Baníku Sokolov.

Domácí vyhráli divizi a v létě posílili. Přišli například Ježdík (Bohemians 1905), brankář Skála (Dynamo ČB), či Sedláček (Zenit Čáslav). Nastupuje i bývalý ligový hráč Bohemians Kamil Matuszny (33), který je zároveň sekretářem Slavoje.

Derby zapadá do rámce oslav 100. výročí založení klubu, které pak pokračují o víkendu a vyvrcholí utkáním staré gardy Slavoje s bývalými reprezentanty Československa.