clanek-1
  • Články mládež

  • 13.06.2016

Mládež se představila na Kašpárkohraní

V neděli 12.6.2016 se náš klub představil na akci zvané Kašpárkohraní, které jsme se zúčastnili již po několikáté. Rodinný festival je určený pro děti a jejich rodiče. V Letenských sadech jste mohli sportovat, tvořit, či jen tak posedět za bohatého doprovodného programu.

Přípravy na festival začaly již v dopoledních hodinách. Na našem stanovišti čekali na děti nafukovací „obři“, ke kterým se dalo dostat přes koordinační dráhu a nemohla chybět ani tradiční trampolína. Letos poprvé jsme na akci vzali nové nafukovací tubusy, které byly pořízeny především na podobné akce, ale i na využití do tréninků. A nafukovací hřiště sklidilo obrovský úspěch, již před polednem se zaplnilo a ještě dlouho po konci festivalu děti hrály a hrály. V zázemí stanoviště si děti mohly vyzvednout odměnu za své sportovní výkony v podobě odznáčků, samolepek, balónků, kalendářů fotek hráčů a malou sladkou tečku. Celým stanovištěm po celý den pobíhal medvěd Julisáček. Zajat naštěstí nebyl, i když lov byl obrovský, většinou pro společnou fotografii.

„Na průběhu celé akce se podíleli naši trenéři spolu s našimi mládežníky. Touto cestou bych jim ráda ještě jednou poděkovala, protože počasí bylo aprílové a davy dětí ani jejich chuť po sportování neměly konce.“ uvedla koordinátorka akcí mládeže Maruška Sůrová.

Akce se nám vydařila a těšíme se na Kašpárkohraní zase za rok a na viděnou třeba i dříve :).