clanek-1
  • WU9

  • 08.06.2016

Fotbalistky WU9 se na Julisce utkaly s hráči z Bílé Hory

V sobotu brzy ráno nastoupily dívky z Dukly do dalšího mistrovského utkání, tentokráte proti Bílé Hoře. Na podzim právě na Bílé Hoře předvedly nejvyrovnanější zápas, na jaře se nám utkání moc nepovedlo.

Do utkání nastoupily baletky téměř v plné sestavě a tak se očekávalo vyrovnané utkání. Tým byl zhruba z poloviny složen z dívek ročníku 2007 a z druhé pak hráčkami zejména ročníku 2008. Mladší dívky měly šanci ukázat, jak jsou výkonnostně daleko a co lze od nich čekat v další sezóně. Naproti tomu soupeř měl v týmu zejména kluky ročníku 2007 a je z jejich výsledků vidět, že se jim na jaře hodně daří.

Začátek utkání patřil hostům a my jsme tahali za kratší konec. Kluci šli rychle do vedení a tak byl hlavní úkol udržet morálku týmu na co nejvyšší úrovni. Druhá čtvrtina ukázala, že dokážeme hrát dobře a dopadla remízou 1:1. Ve zbytku utkání jsme však na kluky již nestačili a zápas jsme prohráli 2:8.

Hodnocení trenéra: „Kluci hráli skutečně dobře, to se musí nechat, ale i naše fotbalistky hrály moc pěkně. Osobně mne náš výkon těší. V posledních zápasech hrají dívky velmi dobře a dnes předvedli své maximum. Momentálně na takový tým nestačíme, ale to neznamená, že se za rok nebo v dívčí lize baletky neprosadí. S takto dobrými výkony přijdou i výsledky. “