clanek-1
  • U14

  • 31.05.2016

Na výborně obsazeném turnaji si tým U14 ověřil, že může hrát s každým

O posledním květnovém víkendu se tým straších žáků U14 zúčastnil mezinárodního turnaje v jižních Čechách, Magic Cup Šumava 2016. Kromě top českých týmů se kluci potkali i se slovenským Slovanem Bratislava a kanadskými Cobras Ottawa. Přestože jsme nakonec obsadili až 7. místo nás nikdo fotbalově nepřehrál a kluci zjistili, že mohou hrát vyrovnané partie i s těmi nejlepšími.

Výsledky utkání

Dukla Praha - Slovan Bratislava 1:2 (0:1) Branka: Kozojed
Dukla Praha - Sparta Praha 3:1 ( 2:1) Branky: 2x Helík, Veleba
Dukla Praha - FK Příbram 1:3 (1:2) Branka: Kleček
Dukla Praha - České Budějovice 1:3 (0:2) Branka: Novotný J.
Dukla Praha - Cobras Ottawa 4:1 (3:0) Branky: 2x Šátek, Novotný J., Helík

Sestava: Bičiště, Neruda, Noll, Ladislav, Hypius, Kleček, Pospíšil, Kozojed, Kočí, Greguš, Mlejnek, Šebrle, Šátek, Novotný J., Helík, Peřina, Najer, Veleba
 
Hodnocení trenéra Pavla Sedláčka: Výborně obsazený turnaj se odehrával v krásném prostředí jižních Čech na hřištích v Loučovicích, Vyšším Brodě a Dolním Dvořišti. Celková atmosféra turnaje byla skvělá a hrálo se na výborně připravených travnatých plochách. Kromě top týmů z ČR se zúčastnil i zástupce Slovenska a Kanady. Naši kluci si odváží vynikající zkušenost a poznání, že se kvalitou můžeme rovnat s kýmkoli. Ve vynikajícím utkání se nám podařilo zvítězit s pozdějším vítězem turnaje Spartou. K vítězství nám ještě chybí vyrovnanost a psychická odolnost ve vypjatých okamžicích vyrovnaných utkání. Fotbalově nás ale nikdo nepřehrál, naopak jsme to často byli my, kdo předváděl kombinační fotbal a držel míč na svých kopačkách. Děkujeme všem místním divákům za vynikající atmosféru a neustálé povzbuzování a také rodičům, kteří nám pomohli s přejezdy na jednotlivá utkání. 

Více o turnaji naleznete na webových stránkách www.magic-cup-sumava.cz.