clanek-1
  • Klub

  • 18.05.2016

Dukla kopala za fotbal proti SK Kyselka

Gambrinus Kopeme za fotbal je projekt pro všechny zapálené týmy z krajských a okresních fotbalových soutěží. Principem soutěže je sbírání bodů ve sportovní, digitální a pivní části soutěže.

V pivní části kluby získávají body za pití jakéhokoliv piva Gambrinus. Ve sportovní části kluby sbírají body za výsledky jejich mistrovských utkání v rámci jejich soutěže a v digitální části jsou jim body připisovány za jejich aktivitu na oficiálních stránkách projektu a na sociálních sítích.

Hlavní cenou soutěže je přátelské utkání s týmem Synot ligy. SK Kyselka si vybrala naši Duklu a v úterý 17. května zavítala na Julisku.
Po prohlídce stadionu, včetně klubovny se slavnými poháry, se rozeběhly oba týmy po hřišti a pod dozorem rozhodčích sehráli utkání o délce 2 x 35 minut.

Za Duklu nastoupil její sportovní ředitel Günter Bittengel, kapitánskou pásku oblékl kustod týmu Jan Švestka a nechyběl ani týmový doktor Ladislav Šindelář, kondiční trenér Antonín Čepek nebo správce stadionu František Ureš.

Po prvním poločase byl výsledek jednoznačný - 6:0 pro domácí Duklu. Kyselka měla velký problém trefit branku, ale ve druhém poločase zabrali a s menší pomocí postupně dokázali šestigólový náskok domácích snižovat až na konečných 9:6. Nutno dodat, že devátý gól domácích byl vlastní, kdy se obránce Kyselky snažil přehlavičkovat Štetinu. Povedlo se mu to, ale bohužel do vlastní brány.

Tak jako tak jsme si utkání všichni užili a dvěma zraněným s kyselského mužstva přejeme, ať se dají brzy do kupy a někdy příště na shledanou.

FK Dukla Praha - SK Kyselka 9:6 (6:0)

Branky: 3. a 45. Beauguel, 5. Považanec, 9. Mareš, 12. Hanousek, 30. Švestka, 35. Rada, 58. Šindelář, 90. vlastní.

FK Dukla Praha: Hroššo - Švestka, Štetina, Bittengel, Čajič (36. Čepek) - Berger (36. Šindelář), Považanec, Hanousek (36. Ureš), Rada - Beauguel, Mareš.