clanek-1
  • Klub

  • 13.05.2016

Jan Suchopárek odchází z Julisky na Strahov

Po celou dobu stál po boku Luboše Kozla. Trenér Jan Suchopárek neprodloužil smlouvu v Dukle Praha a rozhodl se stát trenérem reprezentačního mužstva do 19 let.

Trenér Jan Suchopárek tvořil s Lubošem Kozlem pevnou dvojici od svých hráčských let ve Slavii, v reprezentaci a nakonec i v roli trenérů v Dukle. Jako asistent hlavního trenéra stál u vzestupu Dukly a jejího postupu do první ligy.

Vítězné utkání s Kladnem, zaručující postup do první ligy. Zleva Jan Suchopárek, Václav Petrák (kustod) a Luboš Kozel.

„S Janem Suchopárkem odchází z Julisky nejen vynikající trenér, ale také člověk s velkým fotbalovým srdcem, charakterem a životní vášní. I on patří nezaměnitelně k tváři týmu Dukly, který psal její novou éru. A je jasné, že kamkoliv vstoupí, bude s sebou přinášet kromě své velké profesní zkušenosti navíc právě svou nakažlivou a neutuchající radost z fotbalu.  Přejeme mu mnoho úspěchů a i jemu moc DĚKUJEME!,“ uvedl Michal Šrámek výkonný ředitel klubu. 

Jan Suchopárek začal po své hráčské kariéře jako šéftrenér mládeže na Kladně. V Dukle působí jako asistent trenéra od začátku roku 2010. Po postupu do první ligy mu byla nabídnuta pozice asistenta trenéra v reprezentaci do 21 let. Na ME 2011 v Dánsku společně vybojovali třetí místo. 

S Janem Suchopárkem a Lubošem Kozlem se Dukla Praha oficielně rozloučí na prahu nové sezóny.