clanek-1
  • WU9

  • 25.04.2016

WU9: Přátelské utkání s A.F.K. Slivencem

Po nevydařeném mistrovském utkání se Slivencem jsme se velmi rychle domluvili na odvetě a ve středu 20. dubna jsme navštívili kluky na jejich domácím hřišti. Trenéři Slivence postavili sestavu z kluků, kteří o víkendu nehráli a i Dukla doplnila hráčky o mladší dívky. Tentokrát byly síly velmi vyrovnané.

Naše dívky se očividně lépe vyspaly a hned se do kluků pořádně zakously. Adélka Ondračková, která o víkendu nehrála, otevřela skóre jako první. Byl to vlastně její den, protože jí jeden gól nestačil. Rozehrála se k velkému výkonu a soupeř nevěděl co s ní. Za chvíli přidala další gól a už jsme vedli 2:0.

Po první čtvrtině se i Slivenec výrazně zlepšil. Kluci začali více bojovat a i když dostali další gól, dokázali i oni skórovat. Na malých fotbalistkách se pomalu začala projevovat obava o výsledek a tak dělaly čím dál více chyb a góly v naší síti přibývaly. Nakonec však zápas zvládly a dovedly k vítěznému konci. Adélka nakonec zaznamenala 5 tref do černého a šestou branku přidala svou vůbec první trefou Verunka Bednářová.

Holky svou výhru pořádně oslavily a odcházely domů s mnohem lepší náladou než o víkendu.