clanek-1
  • Fanoušci

  • 26.04.2016

Na Příbram!

Poslední víkendové venkovní utkání letošní Synot ligy odehraje Dukla v Příbrami. A Příbramským máme co vracet – na podzim nás doma porazili vlastním gólem kapitána Hanouska a naprosto neprostupnou obranou, jištěnou navíc ve skvělé formě chytajícím Hruškou.

No a před rokem jsme u Litavky dostali příděl rovnou třígólový – to však na kraji zálohy ještě zářil růžový melír Martina Zemana, který na dva góly přihrál a ten třetí sám dal. Duely s Příbramí jsou pro Duklu i z historických důvodů velmi prestižní, letos navíc náš soupeř jenom s vypětím všech sil hájí poslední nesestupovou příčku. Čeká nás proto určitě urputný boj, v němž je potřeba žlutovínovou jedenáctku důrazně podpořit. Ani u Litavky tak nebude chybět výjezdní eskadra Dukla Klubu. Pojeďte též s námi!

Výkop zápasu je v sobotu 30. dubna v 15.00, odjezd z Prahy je v 13.15 od metra Opatov. Cena dopravy je 100 Kč pro člena a 150 Kč pro nečlena Dukla Klubu. Hlaste se všemi standardními cestami – prostřednictvím formuláře, přes fanklubový mail fanklub@fkdukla.cz, nebo na telefonu 775 491 191.

Výbor Dukla Klubu