clanek-1
  • Juniorka - zápasy

  • 16.07.2011

Juniorka remizovala s FK Louny

B-tým Dukly nastoupil k prvnímu přípravnému zápasu po letní přestávce. Zápas se hrál na hřišti v Břevnově za teploty 28°C. Nově budovaný B-tým nastoupil k zápasu po týdnu ostré přípravy, z plného tréninku. Na hřišti se vystřídaly dvě jedenáctky, z nichž každá odehrála jeden poločas.

V prvním poločase Dukla prvních dvacet minut měla v poli mírnou převahu, která vyvrcholila gólovou šancí J. Micky, který po přihrávce P. Čapka z 8 m vystřelil skákavou střelu, kterou hostující brankář chytil.

Po té hosté z Loun vyrovnali hru a ve 29. min. musel ukázat své umění také duklácký brankář Šoukal, ale i on těžkou střelu zneškodnil.

Hned o minutu později ale fauloval ve vápně P. Čapek a hosté z pokutového kopu ve 30. min. Trupem se dostali do vedení.

Dukle svitla naděje ve 40. min., kdy zahrávala po faulu na J. Micku trestný kop ze 17 m, ale M. Preisler nastřelil jen zeď a z odraženého míče P. Podkul zamířil nad hostující branku.

Do druhé půle nastoupilo čerstvých deset hráčů (když ji ž v první půli vystřídal zraněného I. Fitsaye Š. Hrazdíra) a Louny taktéž prostřídaly.

Po vyrovnaném průběhu se v 75. min. dostal do gólové šance T. Tenkl po přihrávce Mitaše, ale neproměnil, což si vynahradil v 80. min., kdy po jeho rohovém kopu a přiťuknutí Jelínkem vyrovnal z malého vápna na spravedlivou remízu Š. Hrazdíra.

Dobře rozhodovala trojice rozhodčích J. Musil, K. Čermák a J. Moudrý.

FK Dukla Praha B - FK Louny - 1:1 (0:1)

Branky: 80. min. Hrazdíra - 30. min. Trup (pen.)

I. poločas: Šoukal - Radoš, Preisler, Fitsay (19. min. Hrazdíra), Podkul - Micka, Sodomka, Kolman - Jíra, Nessinbayev, Čapek

II. poločas: Tetour - Freitinger, Hrazdíra, Hejnus, Podkul - Tenkl, Farkaš, Arial - Zimmermann, Jelínek, Mitaš