clanek-1
  • Fanoušci

  • 24.02.2016

Pojeďte s DUKLA KLUBEM na Baník!

Loni v květnu se zápasem s Duklou a ohnivým peklem domácích fanoušků loučili Baníkovci s Bazaly, letos nás přivítají mnohem dříve a na moravském břehu – na novotou snad ještě zářícím vítkovickém stadionu.

Pro některé je to dobrá příležitost udělat si do moravskoslezské metropole delší výlet. Ale pro ty, koho z Ostravy zajímá jenom to, jak ve Vítkovicích Baník podlehne Dukle, je zde možnost zajet tam jenom na zápas s DUKLA KLUBEM. Zážitek to bude určitě nevšední, neboť klub i stadion na nesprávné straně řeky už vzali na milost i tamní skalní fanoušci. Naši kluci proto budou potřebovat tu nejlepší podporu, jaké jsme schopni, a proti takové přesile se každý dukelský hrdina počítá!

Výkop zápasu je v neděli 6. března v 15.00, odjezd z Prahy je proto již ráno v 9.00 od stanice metra Opatov (sraz v 8.45). Bližší podrobnosti sdělíme přihlášeným včas, cena dopravy je každopádně 350 Kč pro člena a 450 Kč pro nečlena DUKLA KLUBU. 

Hlásit se můžete prostřednictvím formuláře zde, nebo využijte fanklubového mailu – fanklub@fkdukla.cz či telefonu 775 491 191. 

Výbor DUKLA KLUBU