clanek-1
  • Ženy

  • 17.01.2016

Ženy začaly zimní přípravu turnajem v Drážďanech

Dnes začaly zimní přípravné období naše ženy. V Drážďanech jsme se zúčastnili klasického lednového turnaje. Nakonec si z turnaje odvážíme celkové 9. místo.

FK Dukla Praha – SV Johannstadt 90 1:3

Branka: Kozlíková
První utkání ve skupině se holkám výsledkově nepovedlo. Tři laciné chyby znamenaly po 7 minutách průběžný výsledek 0:3. Pak se Kozlíkové podařilo snížit na rozdíl dvou branek. Do konce utkání jsme již žádnou branku nedokázali vstřelit. Beránková ani Plzáková nebyla v zakončení úspěšná.

FK Dukla Praha – FSV Lok Dresden 2:1

Branky: Plzáková, Beštová B.
Ke druhému utkání jsme nastoupily proto Loko Dresden. Velmi vyrovnané utkání, kde jsme měli více šancí. První se nám podařila proměnit. Sára Plzáková zakončila pohlednou akci 1:0. Na rozdíl dvou branek zvýšila Blanka Beštová po asistenci Kačky Nedvědové. Soupeři se podařilo po rohovém kopu dvě minuty před koncem snížit na konečných 2:1

FK Dukla Praha – 1.FFC Fortuna Dresden 1:2

Branka: Rzycká
Další utkání ve skupině nás svedlo proti domácím Fortuna Dresden. Domácí měly převahu a hodně střel, výborně zachytala Kačka Nedvědová, která několikrát náš tým podržela. Bohužel obdrželi jsme dvě branky. Za nás skórovala Klára Rzycká minutu před koncem. Bohužel na vyrovnání již nebyl čas.

FK Dukla Praha – Silesia Gorlitz 1:2

Branka: Nedvědová
Poslední utkání ve skupině jsme museli vyhrát o čtyři branky, jestli jsme chtěli pomýšlet na postup do semifinále. Průběh utkání byl ale diametrálně odlišný tomu, co bylo cílem. Soupeř odskočil na rozdíl dvou branek a pár minut před koncem pouze snížila krásnou trefou z dálky gólmanka Nedvědová

FK Dukla Praha – 1.FC Rodewisch/Eintracht Auerbach 6:0

Branky: Kotková 2x, Beránková, Plzáková, Kozlíková, Beštová B.
Na závěr turnaje jsme sehráli vítězný zápas o 9. místo. Soupeře jsme k ničemu nepustili a holky si s chutí zastřílely.