clanek-1
  • Články žáci

  • 20.10.2015

Výsledky žákovských kategorií z víkendu 17. - 18. 10. 2015

RMSK Cidlina Nový Bydžov U15 - FK Dukla Praha U15 3:2 np (1:1)

Branky: Hodek, Dostál.
FK Dukla Praha: Přibyl - Petrouš , Neruda , Březina , Linhart (45. Jarovský ) - Kozel , Mentberger , Dostál - Matoušek , Hodek , Janků (35. Podzimek).

Martin Janků a Ondřej Linhart: "Dnešní zápas jsme odehráli za chladného počasí na půdě Cidliny Nový Bydžov ve Hlusicích. V první polovině nás soupeř dobře dostupoval a nedával nám moc prostoru. I tak se po Dostyho pěkné průnikovce prosadil Hody. Bohužel jsme pár minut před koncem dostali gól z odraženého míče po rohu. Druhou půli jsme odehráli lépe, bohužel chyběla kvalita ve finální fázi. Naštěstí po Kozlikově samostatné akci a následném faulu ve vápně Dosty nezaváhal a z penalty vyrovnal na 2:2. Následné penalty jsme bohužel nezvládli a prohráli."

RMSK Cidlina Nový Bydžov U14 - FK Dukla Praha U14 0:7 (0:3)

Branky: 12. a 34. Šátek (Šebrle, Kozojed, Noll), 4. Kozojed, 45. Kleček, 49. Šebrle (Kočí), 52. Kočí, 68. Bičiště (Kozojed).
FK Dukla Praha: Novotný J., Pospíšil, Noll (35. Ladislav), Kočí, Hypius (35. Veleba), Kleček, Spáčil (35. Ciolek), Kozojed, Ježek (35. Bičiště), Šátek, Šebrle.

Pavel Sedláček: "Do tohoto utkání jsme šli s tématem koncentrace na kvalitu provedení dovedností od první minuty hry a udržet ji po celou dobu. To se nám podařilo a kluci přesností a rychlostí vytvářeli spoustu střeleckých příležitostí. Po pěkných akcích jsme proměnili sedm z nich. Kluci z Cidliny umožňovali svým herním projevem plynulost, takže i přes obdržených sedm branek, zaslouží velkou pochvalu."

SK Aritma Praha U15 - FK Dukla Praha U15 "C" 4:3 (1:3)

Branky: 1. a 33. Urban (Havlíček), 15. Nový (Havlíček).
FK Dukla Praha: Štefan, Pařízek, Peřina, Bican, Mejdr, Havlíček, Nový, Beran, Houška, Urban, Greguš, Verbík, Novák, Portešová.

Pavel Sedláček: "Do utkání jsme vstoupili velice aktivně a již po několika vteřinách hry otevřel skóre po individuální akci Urbi. První půli jsme hráli velmi dobře dopředu, dobře jsme kombinovali a zejména naše záložní řada hýřila pohybem. Po zásluze jsme přidali v 15. minutě další branku. Poté jsme se však nechali ukolébat a soupeř se několikrát dostal do zakončení zejména po dlouhých nákopech za naši obranu. Jednu příležitost dokázal proměnit. My jsme však velmi brzy odpověděli gólem hlavou po rohovém kopu. Po přestávce se příležitosti střídaly na obou stranách, ale využity zůstaly jen aritmácké a nakonec jsme odešli poraženi 3:4. Kluky je potřeba pochválit za pěkný kombinační fotbal zejména v prvním poločase. Gratulace Aritmě k vítězství a těšíme se na další kolo přeboru."

FK Dukla Praha U13 - FK Motorlet Praha U13 7:2 (3:1) 

FK Dukla Praha: Spilka, Ulman - Mareš, Beznoska, Štěpán, Jakoubek, Zíka, Hořt, Málek, Komárek, Teplý, Rada, Peake, Krenciv, Korseko, Tomek, Loffler, Fojt, Dragošek.

Patrik Zeidler: "Těžkou sérii 4 utkání následujících po sobě jsme začali s fyzicky vyspělým mužstvem z Motorletu. Hosté se na jedné straně prezentovali silovou a velice jednoduchou hrou, na což naši kluci jen těžko hledali odpověď a zcela minimálně se dostávali do gólových šancí a to málo zlikvidoval velmi dobře chytající hostující brankář. Chyběl nám moment překvapení, nápaditost a hladovost v pokutovém území soupeře. Druhá hrací plocha byla zcela v naší režii, kluci se brzy ujali tříbrankového vedení, bohužel nepokračovali ve vysokém tempu a dovolili hostům snížit. Druhý poločas měl obdobný průběh, kluci hosty přehrávali, ale branek se diváci tentokrát příliš nedočkali. Před námi jsou poslední 3 mistrovská utkání a hned to vložené středeční s vedoucími Teplicemi slibuje velký fotbalový zážitek!"

FK Dukla Praha U12 - FK Motorlet Praha 20:3 (5:3)

FK Dukla Praha: Sádlo, Chloupek - Hunal, Tomeček D., Juklíček, Puchala, Mentberger, Kratochvíl, Procházka, Novotný, Škoch, Babka, Ungerman, Břeh, Bačinský, Hauser, Hübl.

Jaroslav Žipaj: "První poločas utkání s Motorletem jsme zvládli jen na jedné straně hřiště. Na straně druhé jsme začali velice laxně, bez pohybu a nabídky a v mnoha případech jsme si naši hru sami komplikovali. S tímto přístupem a hrou bez detailů nemáme šanci herně přehrávat prakticky nikoho. Snad si kluci z této druhé lekce v krátké době vezmou ponaučení (první lekce - druhý poločas na Kladně na jedné straně) a k dalším utkáním budou přistupovat v koncentraci a s čistou hlavou. Druhý poločas jsme zvládli odehrát mnohem aktivněji v útočné i obranné fázi. Kluci hráli s chutí, zápalem, v pohybu a i na těžkém terénu jsme si vytvářeli velké množství příležitostí. Poměrnou část z nich jsme sice nedohráli, každopádně se na naši hru dívalo mnohem lépe."

FK Dukla Praha U13 "C" - SK Aritma Praha U13 10:2 (3:1)

Branky: Slapnička 3x, Hunal 3x, Komárek, Dragošek, Villaseca, Cizner.
FK Dukla Praha: Beznoska, Dragošek, Divín, Vfillaseca, Cizner, Tomeček D., Cizner, Sádlo, Hunal.